Forum » Igre » Lara Croft
Lara Croft
Leyson93 ::
Sem velika ljubiteljica akcijskih in pustolovskih iger, kot npr. Lara Croft ... Legend.
Že dolgo nazaj je od kar sem jo igrala in, če se spomnim prav, nisem prišla do konca.
Zataknilo se mi je pri Kazahstanu (44%), kjer naj bi se v igri Lara borila proti Amandini zveri z neko posebno napravo s pomočjo elektrike...
V glavnem, lahko da gre za malenkost, vendar jaz te uganke ne znam rešiti, ne vem kako naj premagam zver...
Zato PROSIM, ČE MI LAHKO KDO POVE, KAJ JE TREBA TU SPLOH STORITI!!!....
Že dolgo nazaj je od kar sem jo igrala in, če se spomnim prav, nisem prišla do konca.
Zataknilo se mi je pri Kazahstanu (44%), kjer naj bi se v igri Lara borila proti Amandini zveri z neko posebno napravo s pomočjo elektrike...
V glavnem, lahko da gre za malenkost, vendar jaz te uganke ne znam rešiti, ne vem kako naj premagam zver...
Zato PROSIM, ČE MI LAHKO KDO POVE, KAJ JE TREBA TU SPLOH STORITI!!!....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tomb Raider 2 - Film (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17843 (377) | oo7 |
» | Shadow of The Tomb Raider (Tomb Raider 3) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 32204 (6546) | oo7 |
⊘ | Tomb Raider (2017) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 64098 (44016) | ahac |
» | glas za psicka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9527 (6430) | SodVina |
» | Lara Croft Tomb Raider: LegendOddelek: Igre | 2117 (1248) | Mirč |