Forum » Loža » glas za psicka
glas za psicka
Alexius Heristalski ::
Uf, tesno je, tesno. Kala:Lari 259:261 trenutno.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
MarkV ::
Lari vodi že s prednostjo 20 glasov!! Gremo fantje!!! Ne bomo pustili da zmaga našo Kalo hehe
BozidarB ::
zih mi je en zamisel ukradu pa dau na vse ostale slovenske forume nej glasujejo bo treba se velik glasvt..
pismo tale Lari mi zre zivce... kje lahko dobi tolk glasov? obstaja mogoce kak program z katerim bi lahko oddal glas na vsakih 10min (ce oddas en glas se mi zdi da lahko cez 10min ponovno glasujes)?
Barakuda1 ::
Ma valda se dobi kak tak simpl programček; ni hudič, da se dobi. Če ne, pa ga naročiš. Plačaš kakšnih 200 - 300 €, pa ni frke. Zmaga zagotovljena
tvich ::
Poslal sem link malo po službi, tko da ni hudič, da ne bomo zmagal.
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
#000000 ::
Ma sej lahko vsak večkrat glasuje, po nekaj časa piškotek poteče Kar ni goljufija ampak majo zgleda tko narjeno namerno.
MarkV ::
Logično, da je namerno. Sam poglejte kaka reklama je to Cel slo-tech, pa še drugi forumi večkrat na dan klikajo po Kali Ni hudič, da si ne bi človek zapomnil imena pedigree Dosti bolj učinkovita in še bolj poceni reklama kot na TV, ki je noben ne jebe.
Sploh pa se to glasovanje širi še bolj ko verižna pisma...
Pedigree že ve...
Sploh pa se to glasovanje širi še bolj ko verižna pisma...
Pedigree že ve...
jype ::
Ja, samo še vedno je dobro vsake toliko časa napisat, da je Pedigree ena od slabših diet za pse.
na slotehu vec al mn kritizirate hrano pedigree tko da to nevem ce je prov zlo dobra reklama za pedigree, je bolj za ostale proizvajalce hrane
Lari pa ocitno noce in noce popustit dva dni ne glasujem in ze me prehiti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BozidarB ()
bliža se konec glasovanja in ker spet zaostajam rabim vašo pomoč. še danes do polnoči je čas. hvala za vse glasove se enkrat link (kala je na 3ji strani)
Matev ::
slika kale sploh ni lepa
motna je in barvno sfaljena
moder odtenek (koprena) prekriva celotno sliko
mislim da je nepošteno da glasuje kdorkoli za to sliko
ko je toliko drugih vsaj malo bolših
kot neka bolgarska skupščina se mi zdi tole
zmaga tisk ki najbolj podkupi - lobira
naj zmaga dobra slika ne pa nepoštenje
motna je in barvno sfaljena
moder odtenek (koprena) prekriva celotno sliko
mislim da je nepošteno da glasuje kdorkoli za to sliko
ko je toliko drugih vsaj malo bolših
kot neka bolgarska skupščina se mi zdi tole
zmaga tisk ki najbolj podkupi - lobira
naj zmaga dobra slika ne pa nepoštenje
Vajenc ::
Še en skorumpiran glas za Slo-tech Kali. Vodiš za 43, ni vrag da bo ravno tvoja psica deležna prebavnih motenj ;)
Kva pa men k sem jih dal v tem cajtu cca 200 al pa rajš več
ampak Lari je od začetka zelo blizu, včasih celo pred tabo, zgleda se služi z isto taktiko.
ampak Lari je od začetka zelo blizu, včasih celo pred tabo, zgleda se služi z isto taktiko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
markxxx ::
Če še ne veš da je Pedigree strup za pse in ti ne priporočam da daješ to svojemu psu če ga maš rad!!!!
C2Q 6600,ASUS P5N32-E SLI Plus,nVidia GeForce 470 GTX,6GB DDR2 800Mhz
rdecaluc ::
Hehe jz pa kr na use 1x kliknu da nebi bil pristranski , ampak za Kala že drugič.
Est modus in rebus. ,typos
ja zdej je konce tko da je zmagala... uni morjo se prevert ce slucajn nismo gulfal preko ksnih proxy-jov. mogoce se tut tole kar zdej delam smatra za goljufanje tko da se nevem
hvala vsem za glasove!
hvala vsem za glasove!
dzinks63 ::
Tisti pedigrepal ti bodo menda ja dal, saj nisi zadel milion €, tak da nimajo kaj komplicirat, če smo ti kolegi iz slotecha pomagal glasovat.
Matev ::
vendar je bila slika daleč od lepe
sam sem sicer tudi glasoval zanjo
a mislim da je zmagala slika ki si tega ni zaslužila
zgolj moje mišljenje
hrana naj pa psu tekne
/
lastnik naj si pa prebere kakšne osnove fotografiranja živali
sam sem sicer tudi glasoval zanjo
a mislim da je zmagala slika ki si tega ni zaslužila
zgolj moje mišljenje
hrana naj pa psu tekne
/
lastnik naj si pa prebere kakšne osnove fotografiranja živali
Slika je obupna, Pes pa je lep, bistvo je da sta poba in živalca dobila futra za neki časa
SodVina ::
Pozdravljeni,
sicer je tema druga, ampak bi jo vseeno izkoristil.
Moja druga polovica (se vedno se nisva dogovorila, kdo med nama je dejansko boljsa) je "prijavila" svojega macka na identicno, vendar macje tekmovanje. Ce ste toliko prijazni, oddajte svoj glas Tukaj. (na drugi strani, poslala je dve sliki, pa so objavili kar obe, pravilna naj bi bila ta spodaj)
macku je ime linux (le od kod ji ta ideja?)
merci.
lp,
sodvina
sicer je tema druga, ampak bi jo vseeno izkoristil.
Moja druga polovica (se vedno se nisva dogovorila, kdo med nama je dejansko boljsa) je "prijavila" svojega macka na identicno, vendar macje tekmovanje. Ce ste toliko prijazni, oddajte svoj glas Tukaj. (na drugi strani, poslala je dve sliki, pa so objavili kar obe, pravilna naj bi bila ta spodaj)
macku je ime linux (le od kod ji ta ideja?)
merci.
lp,
sodvina
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
Thx. Sicer je bila stran zdaj nekaj casa nedosegljiva, zdaj pa ocitno spet dela. Hvalezen bom vsakega glasu. Ce zmaga linux, potem bo sel denar, ki bi ga drugace porabili za hrano(ker bo pac 3 mesece hrana zastonj), za kaj pomembnejsega (ze dva dni tece pogajanje za pivo )
lp,
SodVina
lp,
SodVina
nicksonn ::
Heh. Sem glasoval. Mislim da vodiš.
Očitno je uspeh na "Glasuj za-x" zelo odvisen od objave na Slo-techu.
Ej- SodVina, takole se zmenimo. Če zmagaš častiš S-T sod vina -Tudi sod piva bi bil vredu
Očitno je uspeh na "Glasuj za-x" zelo odvisen od objave na Slo-techu.
Ej- SodVina, takole se zmenimo. Če zmagaš častiš S-T sod vina -Tudi sod piva bi bil vredu
x n!
A bi bili toliko prijazni pa se danes(zadnji dan) malo poklikali linux-a. prvi sicer ne bo, mu pa manjka nekaj do tretjega mesta (bi dobil vsaj en mesec hrane).
thx,
lp
SodVina
thx,
lp
SodVina
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SodVina ()
TekO ::
Done. Samo mi ni jasno to sta 2 nicka z LINUX imenom, si 2 sliki gor napopal ?
Ideas are bulletproof.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pasja hrana - kje kupujete? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 53269 (3783) | Groot |
» | Odpoved ledvic pri psuOddelek: Loža | 15569 (12875) | mihec87 |
» | Je psom vseeno kako jim postrežeš hrano?Oddelek: Loža | 3247 (2452) | Azrael |
» | Hišni ljubljenčki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6857 (6190) | BigWhale |
» | Pasja dlakaOddelek: Loža | 7753 (7250) | Smorny |