Forum » Igre » Guild Wars 2
Guild Wars 2
ABX ::
Ta z 3 dni head start je odlična poteza, itak da so vedno problemi ko taka igra gre online, zdaj če ne drugo jim ne navali cel folk prvi dan.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
IvoJan ::
znorel bom! konstanto mi mece ven Error Code 9 x x x x da nimam accessa -.-
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
stražar ::
tudi bo metalo vn cel dan, kot sem že prej omenil:)
je bolje počakati par dni, da se stvari uredijo...
je bolje počakati par dni, da se stvari uredijo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stražar ()
ja"deluje" , sploh se ni dalo not prit :)
ok torej tisti ki se bo hotel pridružiti slovenskemu guildu na Desolation serverju naj pove na zasebno sporočilo ali pa v gw1 igri, guild bo povsem sveže zasnovan, prepoznali ga boste po SLO tag, igralo se bo vse od PVP do PVE-začnemo pa 28.8.2012- uživajte
ok torej tisti ki se bo hotel pridružiti slovenskemu guildu na Desolation serverju naj pove na zasebno sporočilo ali pa v gw1 igri, guild bo povsem sveže zasnovan, prepoznali ga boste po SLO tag, igralo se bo vse od PVP do PVE-začnemo pa 28.8.2012- uživajte
Zgodovina sprememb…
Tr0n ::
Eternal Myth ima ze 200 clanov. Cakamo, da ArenaNet pofixa guild zadeve, da bomo lahko povecali na 300. :)
ocitno nimam prepurchase ampak preorder :( na igabibi so me zaj*****.
ja če imaš preorder dobiš en dan bonusa od jutri dalje bi lahko igral, sicer pa teh par dni možnosti vstopa v igro ni slaba poteza, ker precej razbremenijo serverje.
upam, da bote meli v torek se kaj prostora
Bo bo, brez skrbi. :) Smo povecali na 300.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Marix ::
Mene pa zanima neki, kupo sem igro prek igabibe in sem dobil kodo na gmail, da lahko začnem v ponedeljek igrati. Nato sem se prijavo na Guild Wars2 stran in potgno igro dol. Ampak zdaj me pa zanima, dobo sem tudi že škatelno obliko igre in še en cd key, kaj morem ta cd key, ki sem ga dobil v škatli, še kam vpisati ali nerabim :S ?
Freaxx ::
Ja koda ki so ti jo še poslali je od igre, ta prva je samo za headstart. Drugo moraš vnest da lahko igraš od torka naprej!
emm pa kateri server je zdaj boljši-desolation ali gandara?
kot že veste bosta očitno 2 Slovenska guilda, sami se odločite v katerem boste:)
kot že veste bosta očitno 2 Slovenska guilda, sami se odločite v katerem boste:)
Zgodovina sprememb…
še vedno dobivam error code 9, čeprav imam pre-order access -.-
še vedno dobivam error code 9, čeprav imam pre-order access -.-
Si ziher da ga mas? Preorder key si dodal na tvoj account?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
evo zdej dela :)
Truga ::
Ej, kolko vam pa kej influence raste? Jas sem v mojem guildu med BWE3 in releasom zbral mislim da skoraj 1000 influenca (pa smo igral 4je, pa se to ne prav velik), zdej pa igramo 3je dan in noc prakticno, pa smo zbral 26 al neki takega.. A to je kak bug, al so nerfal?
Ce so tolk nerfal, pol tud jaz pridem v GWSI... :P
Ce so tolk nerfal, pol tud jaz pridem v GWSI... :P
ABX ::
Tom je naredil odličen benchamrk za to igro.
http://www.tomshardware.com/reviews/gui...
AMD CPU, no go.
http://www.tomshardware.com/reviews/gui...
AMD CPU, no go.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
mene GWSI guild ne bo videl:), verjetno so pa influenco kaj spremenili ob releasu igre, v beti je bilo vse le testiranje kako se igra obnaša, ni pa nujno da bo vse tako potem v igri, stvari se stalno spreminjajo.
mimogrede a gw2 wiki stran je še vedno down?
a geeki ze igrajo dan in noč headstart ?:)
mimogrede a gw2 wiki stran je še vedno down?
a geeki ze igrajo dan in noč headstart ?:)
Zgodovina sprememb…
u lepo Guzzy:),
meni se zdi ta pre-purchase in 3 dni headstart odlična poteza Anet skupine da so zaslužili več denarja, kot vidim in berem so veliko teh nickov v ameriki banali pred uradnim izzidom.
igabiba so me pa malce zafrknili, danes po mejlu napišejo da mi ne pripada headstart,kljub prednaročilu,zaradi tega ker sem prepozno naročil, čeprav to ne drži.
meni se zdi ta pre-purchase in 3 dni headstart odlična poteza Anet skupine da so zaslužili več denarja, kot vidim in berem so veliko teh nickov v ameriki banali pred uradnim izzidom.
igabiba so me pa malce zafrknili, danes po mejlu napišejo da mi ne pripada headstart,kljub prednaročilu,zaradi tega ker sem prepozno naročil, čeprav to ne drži.
Zgodovina sprememb…
yoco ::
Dobil igro! Ampak, ko sem vpisal serijsko in ko sem hoel prvič zagnati igro mi napiše, da moram "potrditi" svoj mail. Grem nazaj v gmail in kliknem na link ampak mi zmeri napiše "Failed, link not valid or expired"
Zgleda je influence koncno zagrabu. Iz vceraj na danes je blo da smo nardil 27 activityjev, kar je blo 288 influenca.
Zna se tudi zgoditi, da bo server Gandara poln. To je v vecini primerov samo zacasno, saj se lahko kasneje se vedno pridruzite, ko bo manj guzve. Ker so server transferji zaenkrat se zastonj, lahko zacasno izberete drug server, in kasneje transferirate na Gandaro.
Yaqwsx ::
celi guild dcjajte, da izbermo domaci svet pol pa lahko back loginate ;)
kaj to kaze trenutno stanje serverja? al nasploh kolko ljudi ga ima izbranega za home?
kaj to kaze trenutno stanje serverja? al nasploh kolko ljudi ga ima izbranega za home?
Precej siguren sem da je trenutno, ker sem mel jaz v beti podobn problem, pol cez noc sm pa vseen lahko gor prsu.
Nisem pa 100%, lahko da se je od bete to spremenilo :P
Edit: Also, tud ce cel guild DCja ne bos gor prisu. Na serverju je lahko precej vec folka kot "polno", ker ko enkrat zberes home server lahko nanj prides tud ko je full (obviously).
Nisem pa 100%, lahko da se je od bete to spremenilo :P
Edit: Also, tud ce cel guild DCja ne bos gor prisu. Na serverju je lahko precej vec folka kot "polno", ker ko enkrat zberes home server lahko nanj prides tud ko je full (obviously).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()
V character screenu imas spodaj levo ikono World Selection. Izberes world in kliknes Transfer.
bomo igrali gw2 ponoči, ko ni gneče haha
mimgrede hitrega lvliranja v gw2 ni, to je bil eden od ciljev anet skupine da ne bo samo iskanje xp za lvl ing v igri ampak tudi druge stvari.
in še ena zanimivost-še vedno igre nisem dobil dostavljene po pošti,kljub obljubam dobavitelja da bo danes 100% v mojih rokah .
mimgrede hitrega lvliranja v gw2 ni, to je bil eden od ciljev anet skupine da ne bo samo iskanje xp za lvl ing v igri ampak tudi druge stvari.
in še ena zanimivost-še vedno igre nisem dobil dostavljene po pošti,kljub obljubam dobavitelja da bo danes 100% v mojih rokah .
Zgodovina sprememb…
Yaqwsx ::
vceraj sem na twitch.tv opazil, da so eni ze dosegli 80 lvl, pa se spil uradni ni izsel:D. kak pol ni hitrega lvlanja?
Tud pocasnega levelanja ni. Je pa levelanje. Jaz sm ze level 29, pa sem samo vse starter areje su koncat (grem na 100% map completion).
mah geeki hitijo da bi čimprej končali igro-to ni uživancija:), treba se je navadit novih likov.
vidim da guild lepo raste, čestitke se pridružim, ko dobim igro.
še nek razložite, kaj je sploh poanta te influence, a to deluje le v pvp ali tudi pve, ker vsi na veliko govorite samo o influenci, mene precej spominja na factions e:)
vidim da guild lepo raste, čestitke se pridružim, ko dobim igro.
še nek razložite, kaj je sploh poanta te influence, a to deluje le v pvp ali tudi pve, ker vsi na veliko govorite samo o influenci, mene precej spominja na factions e:)
Zgodovina sprememb…
No zdj se mi pa kr noče logirat, k so sred eventa kr prekinl pa updejtal client. To mi ni preveč všeč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri MMO?Oddelek: Igre | 5105 (3702) | sash69 |
» | Tera Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14613 (7923) | r3tro |
» | MMORPGOddelek: Igre | 1885 (1599) | BorutK-73 |
» | Guild Wars (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 35936 (14965) | stražar |
⊘ | Guild Wars 2Oddelek: Igre | 3206 (1946) | Tilen |