Forum » Pomoč in nasveti » servis izdelka izven garancije
servis izdelka izven garancije
Blindeye ::
Lepo pozdravljeni.
Zanima me ena zadeva. Kako je s predpisi pri servisu izdelka izven garancije. Namreč več kot tri tedne nazaj sem nesel v popravilo fotoaparat (mislim, da je bila ena tema o Canonih), kjer je potrebno popraviti eno standardno napako (Canon te zadeve menjuje brezplačno). No, še zdaj se niso oglasili.
Kakšne so obveznosti serviserja in kakšne so moje obveznosti?
Hvala in lep pozdrav.
Zanima me ena zadeva. Kako je s predpisi pri servisu izdelka izven garancije. Namreč več kot tri tedne nazaj sem nesel v popravilo fotoaparat (mislim, da je bila ena tema o Canonih), kjer je potrebno popraviti eno standardno napako (Canon te zadeve menjuje brezplačno). No, še zdaj se niso oglasili.
Kakšne so obveznosti serviserja in kakšne so moje obveznosti?
Hvala in lep pozdrav.
Hvala za tole... Me pa zanima - kaj pa če ga ne popravijo? Kakšne so potem njihove obveznosti?
LP.
LP.
T-h-o-r ::
dajo ti novega
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
T-h-o-r ::
če ti v 45 dneh ne popravijo, ti morajo dati nov izdelek ali pa vrniti denar
Why have a civilization anymore
Šimpanz ::
Moje izkušnje so take da če izvengarancijskega artikla ne morejo popraviti (recimo da nimajo rezervnih delov), ti bodo dali takšno ceno popravila, ki bo krepko presegla ceno novega aparata in se te bodo na tak način znebili.
jini ::
če gre za s1 is in je problem, ker so se kontakti na senzorju zmajali (vijolične slike), je verjetno najbolje, da malce pojamraš in se nekako zmeniš, da doplačaš za novejši model. meni se po mesecu in pol ni dalo več čakati (koneckoncev aparat rabim) in sem tako naredil.
jini... :)
Natanko tako. In natanko ta zadeva. A smem vprašati, koliko si doplačal in za kateri fotoaparat?
Pri meni je sicer tako, da ga ne potrebujem - imam še enega. Je pa ta dokaj dober in bi ga rad obdržal...
Hvala za vse odgovore.
Natanko tako. In natanko ta zadeva. A smem vprašati, koliko si doplačal in za kateri fotoaparat?
Pri meni je sicer tako, da ga ne potrebujem - imam še enega. Je pa ta dokaj dober in bi ga rad obdržal...
Hvala za vse odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija, 45 dni, nov izdelek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 41620 (17145) | Furbo |
» | Stvarna napaka po preteku 6 mesecevOddelek: Loža | 6612 (5308) | next3steps |
» | Pokvarjen telefon mi garancijsko menjajo za slabšega (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40757 (33998) | St235 |
» | Servis ponudi nov telefon, ker se starega ne da servisirat..Oddelek: Mobilne tehnologije | 6101 (5404) | SkyEye90 |
» | Povsem nov laptop.. na servisu že več kot 1 mesec. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7429 (6019) | Zheegec |