Forum » Programska oprema » napaka pri vpisu v windows live messenger
napaka pri vpisu v windows live messenger
neutronium ::
ko se hočem vpisat v live messenger se mi pojavi napis 'error code: 8000402a'. O tej napaki sem iskal na netu vendar nisem našel nobenih pametnih informacij (razen da so tudi drugi opazili to napako)... tudi na uradni strani ni nič o tem. Tak da če kdo ve kaj bi to blo naj mi napiše.
V live messenger se lahko vpišem, kadar imam internetno povezavo adsl (siol)... če imam z internetom vzpostavljeno povezavo prek kartičnega mobitela (umts/gprs mobitel) pa se pojavi ta napaka. Poizkusil sem že z zapiranjem messengerja in ponovnim zagonom in ne deluje... tudi odinstaliro sem ga in ponovno naložil in tudi ne dela:-( Če dam odpravljanje težav napiše da je vse vredu (vsi pogoji obkljukani). Takoj ko pa preklopim nazaj na adsl povezavo pa se spet lahko normalno vpišem.
(Drugače uporabljam še av panda IS 2009 (in tud požarni zid prek tega). Sicer sem mal gledal nastavitve pa ne opazim ničesar čudnega in tudi nobenih opozoril ne dobivam, da bi bilo kaj narobe.)
A kdo ve če se še da kje na uradnih microsoftovih straneh najt msn messenger 7.5, ker bi si rajš potem naložil starejšo različico ki je vsaj delala povsod. Sicer sm najdo to verzijo na tucows ali pa na softpediji, vendar ne vem ali je z njimi vse ok ali ne? (Ne bi rad zraven dobil še kakšnih zlonamernih programčkov.)
V live messenger se lahko vpišem, kadar imam internetno povezavo adsl (siol)... če imam z internetom vzpostavljeno povezavo prek kartičnega mobitela (umts/gprs mobitel) pa se pojavi ta napaka. Poizkusil sem že z zapiranjem messengerja in ponovnim zagonom in ne deluje... tudi odinstaliro sem ga in ponovno naložil in tudi ne dela:-( Če dam odpravljanje težav napiše da je vse vredu (vsi pogoji obkljukani). Takoj ko pa preklopim nazaj na adsl povezavo pa se spet lahko normalno vpišem.
(Drugače uporabljam še av panda IS 2009 (in tud požarni zid prek tega). Sicer sem mal gledal nastavitve pa ne opazim ničesar čudnega in tudi nobenih opozoril ne dobivam, da bi bilo kaj narobe.)
A kdo ve če se še da kje na uradnih microsoftovih straneh najt msn messenger 7.5, ker bi si rajš potem naložil starejšo različico ki je vsaj delala povsod. Sicer sm najdo to verzijo na tucows ali pa na softpediji, vendar ne vem ali je z njimi vse ok ali ne? (Ne bi rad zraven dobil še kakšnih zlonamernih programčkov.)
vorantz ::
tudi meni je javljalo to napako ko sem se prijavljal s povezavo prek mobitela
čez nekaj časa pa je kar začelo delat
nikoli nisem ugotovil zakaj točno
čez nekaj časa pa je kar začelo delat
nikoli nisem ugotovil zakaj točno
Feren ::
Mi prosim lahko pomagate pri slednjem problemu, pozabil sem svojo geslo za vpis v Windows Live Messenger, seveda je spodaj opcija Ste pozabili svoje geslo? Vendar ko me vrže na link, tudi tam zahteva geslo mojega ID računa ... any idea?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Feren ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13644 (10858) | energetik |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19993 (15551) | darkolord |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76339 (16980) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9400 (6585) | klemenSLO |
» | Nedelovanje Windows Live messengerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2165 (1478) | rikta33 |