Forum » Kaj kupiti » Digitalni fotoaparat, ki bi ga vsak imel
Digitalni fotoaparat, ki bi ga vsak imel
msmiha ::
Kakšni Logitechov morda
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
luni ::
hrm price/performance? odvisno kaj hoces.... res... in kako zahteven si... predlagam da si pogledas kako stran namenjeno temu, recimo www.dpreview.com, pa sei poglej malo njihove teste in se odloci
Artificial Intelligentia
noogy2noogy ::
Jaz sem že pred letom kupil po netu eno zadevico, ki se ji reče Relisys Dimera 3500 za takrat neverjetnih 35.000 SIT z vsemi dajatvami vred!
Zadeva je danes seveda tehnološko zastarela ali pa vsaj stara saj ima le navadno kukalo, slike dela v ločljivosti 640x480 ali 320x240 v 24-bitni globini barv. Ima pa izmenljivo flash spominsko kartico (2 ali 4 Mb) na katero spravite do 10 oz. do 30 slik. Za slikice za objavo na netu ali pošiljanje po e-mailu še vedno več kot dovolj. Slike pa so dovolj kvalitetne, tako da jih uporabljam za ozadja na svojem pc-ju pri ločljivosti 1024x768 ko winsi raztegnejo sliko in se prav nič ne popači.
V glavnem je ne dam in je eden mojih boljših nakupov na slepo.
Zadeva je danes seveda tehnološko zastarela ali pa vsaj stara saj ima le navadno kukalo, slike dela v ločljivosti 640x480 ali 320x240 v 24-bitni globini barv. Ima pa izmenljivo flash spominsko kartico (2 ali 4 Mb) na katero spravite do 10 oz. do 30 slik. Za slikice za objavo na netu ali pošiljanje po e-mailu še vedno več kot dovolj. Slike pa so dovolj kvalitetne, tako da jih uporabljam za ozadja na svojem pc-ju pri ločljivosti 1024x768 ko winsi raztegnejo sliko in se prav nič ne popači.
V glavnem je ne dam in je eden mojih boljših nakupov na slepo.
lp
noogy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 37" Full HD ali HD Ready (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22703 (20608) | Yoni |
⊘ | HD ready ali full HD? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14665 (10041) | Akssi |
» | Branje z DV kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5333 (4738) | sokel |
» | Nakup LCD TV HD ali HD readyOddelek: Zvok in slika | 3261 (2812) | djordjevic |
» | LG 26" monitorOddelek: Kaj kupiti | 4695 (3471) | LordWorm |