Forum » Zvok in slika » Prenosni projektor - kaj kupiti?
Prenosni projektor - kaj kupiti?
manti86 ::
Sem prebral že precej po forumu, ampak nikjer nisem našel takih zahtev, kot jih imam sam, zato odpiram novo temo...
Skratka, rabil bi projektor, ki bi se več ali manj uporabljal za prezentacije v ne ravno temnih prostorih, razdalja tam nekje ene 6m. Projektor se bo prenašal, torej bi blo fajn, da ni ravno prou konjski... Pa rabil bi še platno tm ene 200x200. Odbojnost platna more bit čimvečja za ne ravno temne prostore?
A se splača sploh fullHD projektor kupovat, če ne boš filmov gledou?
Za vsakršno pomoč se že vnaprej zahvaljujem!
lp
Skratka, rabil bi projektor, ki bi se več ali manj uporabljal za prezentacije v ne ravno temnih prostorih, razdalja tam nekje ene 6m. Projektor se bo prenašal, torej bi blo fajn, da ni ravno prou konjski... Pa rabil bi še platno tm ene 200x200. Odbojnost platna more bit čimvečja za ne ravno temne prostore?
A se splača sploh fullHD projektor kupovat, če ne boš filmov gledou?
Za vsakršno pomoč se že vnaprej zahvaljujem!
lp
manti86 ::
ok, zdej sem zožil izbor na 6 projektorjev... kašnih hudih razlik med njimi ni (vsi so LCD, razen 1) tko da me samo še zanima, če ima kdo izkušnje s katerim od teh
EPSON EB-1730W
EPSON EMP-1825
CANON LV-7365
SANYO PLC-XU101
SANYO PLC-XU105
SANYO PLC-XU88
lp
EPSON EB-1730W
EPSON EMP-1825
CANON LV-7365
SANYO PLC-XU101
SANYO PLC-XU105
SANYO PLC-XU88
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: manti86 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70750 (3639) | matobeli |
» | priporočite projektor in platnoOddelek: Zvok in slika | 11599 (8698) | gorann |
» | Projektorji LCD HD itd... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10054 (6955) | Alfonzo |
» | Nakup projektorjaOddelek: Zvok in slika | 5319 (3781) | narodno |
» | Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11935 (10763) | urosbe |