Forum » Mobilne tehnologije » Dostopne točke- par vprašanj
Dostopne točke- par vprašanj
Prevtzer ::
Pozdravljeni,
rad bi si kupil blackberry telefon pri simobilu in vidim da mi pod naročnino spada neomejen prenos podatkov čez dostopno točko blackberry.net in pa do 100MB čez ostale dostopne točke. Ker sem na tem področju povsem brez znanja me zanima kakšna dostopna točka naj bi to bila, oz kaj sploh je dostopna točka? Ali to pomeni da lahko iz blackberry.net naložim kolikor hočem stvari ali je to le ihodna stran, iz katere lahko brskam po vseh internetnih straneh?
Hvala za obrazložitev
rad bi si kupil blackberry telefon pri simobilu in vidim da mi pod naročnino spada neomejen prenos podatkov čez dostopno točko blackberry.net in pa do 100MB čez ostale dostopne točke. Ker sem na tem področju povsem brez znanja me zanima kakšna dostopna točka naj bi to bila, oz kaj sploh je dostopna točka? Ali to pomeni da lahko iz blackberry.net naložim kolikor hočem stvari ali je to le ihodna stran, iz katere lahko brskam po vseh internetnih straneh?
Hvala za obrazložitev
martincek1 ::
Mogoče pa nihče ne ve? Predvidevam, da bi ti tisti, ki bi to temo prebral, že odgovoril, če bi vedel ;)
Predlagam ti, da vprašaš še kje drugje(forum itd...), najbolj pametna rešitev, na katero bi po mojem mnenju moral najprej pomisliti pa je, da pokličeš na Simobil in jih vprašaš. Dobil boš najbolj točne podatke in točno tiste, katere boš želel ;)
Predlagam ti, da vprašaš še kje drugje(forum itd...), najbolj pametna rešitev, na katero bi po mojem mnenju moral najprej pomisliti pa je, da pokličeš na Simobil in jih vprašaš. Dobil boš najbolj točne podatke in točno tiste, katere boš želel ;)
ahac ::
Vprašaj na mobile.si ali alter.si. Tam bi moral točno vedt.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 112708 (16132) | zobnik |
» | Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 60398 (23297) | ttommy |
» | Kateri instant internet na Hrvaškem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25798 (17443) | klemenSLO |
» | symbian povezi na internetOddelek: Pomoč in nasveti | 745 (679) | matobeli |
» | *99# ne vzpostavi GPRS, bližnjica "Domača stran" paOddelek: Mobilne tehnologije | 1514 (1385) | krho |