Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 6210 Navigator - odstranjevanje aplikacij
Nokia 6210 Navigator - odstranjevanje aplikacij
buick ::
Imam problem kako odstraniti iz telefona določene aplikacije, ki sem jih namestil!?
Primer: naložil sem več tem v meni Teme. Direktno iz mape Teme ni opcije za odstranitev posamezne teme.
Če grem v Nadzornik aplikacij pa jih lahko odstranjujem vendar tam jih več kot pol manjka. To mi ni jasno, v meniju Teme so, drugje pa jih nikjer ne najdem, da bi jih lahko odstranil !?
Upam, da mi lahko kdo pomaga.
Primer: naložil sem več tem v meni Teme. Direktno iz mape Teme ni opcije za odstranitev posamezne teme.
Če grem v Nadzornik aplikacij pa jih lahko odstranjujem vendar tam jih več kot pol manjka. To mi ni jasno, v meniju Teme so, drugje pa jih nikjer ne najdem, da bi jih lahko odstranil !?
Upam, da mi lahko kdo pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Drive vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 4191 (3096) | dejanhb |
» | debitelovi andorid telefoni- aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 2198 (1891) | klein |
» | Samsung Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13896 (10265) | Mavrik |
» | Nokia C6 vs. Nokia C5-03Oddelek: Mobilne tehnologije | 2562 (1198) | kelly1 |
» | Nokia 5230-Zemljevidi OVIOddelek: Mobilne tehnologije | 1243 (1152) | majorka |