Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Omnia: Problem pri snemanju video posnetkov?!
Samsung Omnia: Problem pri snemanju video posnetkov?!
digitaly ::
Pozdravljeni! kupil sem rabljeno omnio in k snemam video posnetke pri ločljivosti 640x480 slika "šteka"
(pri 320x240 pa ne) K pa pol predvajam ta posnetek se pa predvaja tekoče!
Pa me zanima če je tko pri useh omniah??
Naj nesem telefon na servis??
LP.
(pri 320x240 pa ne) K pa pol predvajam ta posnetek se pa predvaja tekoče!
Pa me zanima če je tko pri useh omniah??
Naj nesem telefon na servis??
LP.
digitaly ::
Hudiča! Lastniki omnie, a je tko teško povedat če se pri vas tudi to dogaja oz. kako je pri vas z tem...
Drugače pa vem da bi to moral uprašat v temi "samsung omnia problemčki in nasveti" kar sem ugotovil šele po tem k sem že odpru to temo. Tako da...
Drugače pa vem da bi to moral uprašat v temi "samsung omnia problemčki in nasveti" kar sem ugotovil šele po tem k sem že odpru to temo. Tako da...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 276388 (181149) | clix |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123607 (32433) | Kunte |
» | Konec maja bo Microsoft predstavil naslednjo različico Windows PhoneOddelek: Novice / Windows Mobile | 4055 (3301) | Bor H |
» | Pomoč pri izbiri ustreznega telefona/gsmOddelek: Mobilne tehnologije | 2691 (2258) | Meizu |
» | kaj kupiti: SE p1i, n95, iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8567 (6336) | Nesta |