» »

ASUS EEE 900 Reinstall XP ,brisanje particij

ASUS EEE 900 Reinstall XP ,brisanje particij

dule50 ::

Lep pozdrav Vsem!
Imam Asus Eee900, star eno leto in se je začel takoj po zagonu obešal.XP-ji so prišli do kurzorja, nato pa so se na ekranu pojavile široke proge in vse je obstalo.Preko USB ključa sem nalagal nove XP (ne recovery DVD ampak N-lite)in pobrisal particiji C(3.8GB) in E(24MB), ostalih pa ne ( D:8GB).V naslednjem koraku bi moral ti dve formatirati, pa jih XP-ji niso več našli oz. tukaj se vse ustavi in se izpiše "napaka v strojni ali programski opremi računalnika". Prosim za vašo pomoč in nasvete ! S spoštovanjem Dušan

5er--> ::

Saj ti piše kaj je narobe. Uveljavi garancijo.

Je bil kupljen v Hong Kongu!

Otroci , najlepša hvala hvala za pomoč in nasvete ! Le tako naprej ! Uživajte v svojih nedorečenih čenčah ! IQ ????
LP Dušan Polak

333333 ::

Saj asus ma word wide waranty nima? Pol je vseeno kje je kupljen. In reinstall win ti ne bo pomagal ker je verjetno defekt grafična kartica.
Spiritual

5er--> ::

Ni za kaj... pa še kdaj kaj napiši s spoštovanjem.;((

king67 ::

No, ko se boš streznil, pa se spet kaj oglasi.

lp,
king67

OK.king67,:)zato najprej opravičilo vsem na forumu ! Ampak danes sem trezen,pa vendar ne najdem rešitve. Morda mi lahko kdo od vas priporoča dober servis ? (MB-okolica) LP!

333333 ::

Dule še 1x. Asus ima WOLD WIDE WARANTY kar pomeni da garancija velja po celem svetu in lahko neses prenosnik na vsak pooblaščen Asus servis za prenosnike kjerkoli na svetu.
Mislim da je v Sloveniji za Asus pooblaščen Acord 92, tako da predlagam da pokličes tja in povprasas kako je z garancijo.
Spiritual

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupiti računalnik (računalniške komponente)?

Oddelek: Pomoč in nasveti
116675 (5910) Manager
»

Podaljšanje garancije (Asus laptop)

Oddelek: Pomoč in nasveti
263948 (3494) St235
»

Mrtev piksel na zaslonu novega prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8412366 (10469) coffeetime12
»

gcomputers.net je že kdo kupoval? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
15717651 (7524) Janac
»

Prenosnik asus a7d (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
565902 (4175) cekr

Več podobnih tem