Forum » Pomoč in nasveti » Formula rFactor problem z grafiko
Formula rFactor problem z grafiko
Fifty ::
Na prenosnik s konfiguracijo :
Core Duo T1400 1.73GHz,
2GB rama,
geforce 9300M GS
sem instaliral igro rFactor, s katero pa imam težave pri grafiki. Problem je ta, da nekaj časa lepo dela, potem pa kar naenkrat igra začne delati zelo počasi oz začne štekat, potem grem ven iz igre pa jo ponovno zaženem in spet zadeva deluje nekaj časa nato pa se ponovijo težave z grafiko. Grafična se segreva do 95 stopinj (malo sem pogledal na ostalih straneh, in sicer je ta temperatura čisto normalna za to grafično). Je možno da je vseeno krivo pregrevanje grafične ali je lahko kaj drugega?
Tnx za odgovore
Core Duo T1400 1.73GHz,
2GB rama,
geforce 9300M GS
sem instaliral igro rFactor, s katero pa imam težave pri grafiki. Problem je ta, da nekaj časa lepo dela, potem pa kar naenkrat igra začne delati zelo počasi oz začne štekat, potem grem ven iz igre pa jo ponovno zaženem in spet zadeva deluje nekaj časa nato pa se ponovijo težave z grafiko. Grafična se segreva do 95 stopinj (malo sem pogledal na ostalih straneh, in sicer je ta temperatura čisto normalna za to grafično). Je možno da je vseeno krivo pregrevanje grafične ali je lahko kaj drugega?
Tnx za odgovore
Fifty ::
sm dal gor nove driverje, pa je šlo iz 95 dol na 75 po izhodu iz igre. Je to mogoče, da so to popravli driverji?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto - Visoka Temperatura Motorja?Oddelek: Na cesti | 9135 (7960) | koyotee |
» | Ali je normalna temperatura?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1330 (828) | loveJDM |
» | rahlo piskanje ob obremenitvi in zatikanje grafike v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (1000) | igorrogi |
» | [Nvidia Fan Speed - How-to] Do želene temperature z RivaTunerOddelek: Zvok in slika | 2865 (2621) | Jst |
» | Pomoč pri navijanju grafične !!!Oddelek: Navijanje | 1050 (958) | abcdefgh |