Forum » Omrežja in internet » Tezava z internetom?
Tezava z internetom?
Ales47 ::
Imam tezavo z internetom, internet se mi avtomatski poveze , deluje normalno ampak v World of Warcraftu+ TeamSpeaku imam lagge. v teamspeaku 20%+ packeloss(skype deluje normalno, tud msn) in v World of Warcraftu 350+ms do 1500MS(igram ze 3 leta wow, take gge se nism imel:>). Call of Duty 4 pa mi deluje cist normalno brez laggov. Tudi WoW mi je laufal cist normalno v nedeljo.Tako da trenutno tako ne morem igrat:D Klical sem na Siol, povedali so mi da bi naj ve normalno delovalo, downloadal sem tudi ta file kr je na file.siol.net za test, z 160kb/s , kar je tudi max pri meni, je to downloadalo. Pred 3 tednami mi je se to vse normalno delovalo...potem sem dobil nov pc pa to...
Mrezna kartica: Atheros AR8121/AR8113/AR8114/AR8114 PCI-E Ethernet Conroller , driverje sem aktualisiral
Sagem f@st 3344
Res nevem v cem bi bil problem, upam da vi veste;S
Hvala
Mrezna kartica: Atheros AR8121/AR8113/AR8114/AR8114 PCI-E Ethernet Conroller , driverje sem aktualisiral
Sagem f@st 3344
Res nevem v cem bi bil problem, upam da vi veste;S
Hvala
- spremenil: Ales47 ()
res ne razumem, lagga mi zopet...5 sec se slika stavi potem pa dalje.... nevem kaj naj se naredim...ima kdo kakso idejo? kaj je z tem inetom...:(
-Push ...
ima kdo kaksno idejo?
push
push
-Push ...
ima kdo kaksno idejo?
push
push
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales47 ()
Hmm.. si ziher, da ti od zadaj nea downloada patcha?
na Frostwolfu(ne ne lagga server:D)... zdaj ko sem klical na siol, ker mi ni delal internet , so mi nekaj tam naredli...zdaj imam v TS skoraj 0 packetlossa in v wow do 200ms .
in ja , ko se latenca dviga, ostane na 350++ ...saj v TS imam potem po 60% Packetloss-a kar ze vse pove.
Rotaidal ::
Omenil si,da si deliš net. To je tudi lahko problem. Da drugi nea kje uporablja kakšnega utorrenta
Če je možno probaj samo ti uporabljat internet. Ali pa če imaš možnost, prenest pc na kateru drugo povezato. Tako, da sprobaš.
Če je možno probaj samo ti uporabljat internet. Ali pa če imaš možnost, prenest pc na kateru drugo povezato. Tako, da sprobaš.
MKC00 ::
Vprašanje:
zadnje čase se pojavlja, da mi ven vrže povezavo in moram ponovno povezati. Doma imamo dva PC-ja povezana na internet preko switcha. Preden se je to začelo pojavljati, je normalno in brez problemov delovalo pol leta.
kdo ve v čem bi lahko bil problem?
zadnje čase se pojavlja, da mi ven vrže povezavo in moram ponovno povezati. Doma imamo dva PC-ja povezana na internet preko switcha. Preden se je to začelo pojavljati, je normalno in brez problemov delovalo pol leta.
kdo ve v čem bi lahko bil problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | World Of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Igre | 227123 (7813) | oo7 |
» | StarCraft II prihaja julija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 20738 (18750) | ahac |
» | World of Warcraft 'obrnjen' (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 15602 (9638) | FireSnake |
» | WOW (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9681 (7269) | Rotaidal |
» | Igre vredne nakupaOddelek: Igre | 2062 (1498) | Timmah |