Forum » Omrežja in internet » Hp 6730s in vzpostava interneta
Hp 6730s in vzpostava interneta
OVID ::
Lp!
Kupil sem hp 6730s in imam probleme z vzpostavitvijo interneta. Mam siol povezavo in ko dam UTP kabel v režo na prenosnika mi pomoje ne zazna tega kabla. Sumim, da manjka driver, samo ne vem kateri?? Ali je kje drugje problem. Sam naredim omrežje, vtipkam up. ime ,geslo, ip in dns sta samodejna, vendar noče vspostavit. Na domači kišti pa gre normalno.
Hvala
Kupil sem hp 6730s in imam probleme z vzpostavitvijo interneta. Mam siol povezavo in ko dam UTP kabel v režo na prenosnika mi pomoje ne zazna tega kabla. Sumim, da manjka driver, samo ne vem kateri?? Ali je kje drugje problem. Sam naredim omrežje, vtipkam up. ime ,geslo, ip in dns sta samodejna, vendar noče vspostavit. Na domači kišti pa gre normalno.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počasen zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 2100 (1459) | mareee89 |
» | HDA Audio bus driver not foundOddelek: Strojna oprema | 7765 (3054) | rtmktl |
» | Dell Inspiron 1520 T7500 xp driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1604 (1409) | Scorpia |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8662 (5111) | d4rko |
» | ati radeon 9800 all in wonder problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (1019) | Timotko |