Forum » Elektrotehnika in elektronika » Razdalja med dvema objektoma
Razdalja med dvema objektoma
Defero ::
Aloha,
zanima me če že obstaja naprava ki bi mi povedla razdaljo med objekti v določenem času (parkrat na sekundo recimo).
In da bi jih lahko bio več. (primer: premikanje objekta v območju katerega bi ti določil z točkami - s katerimi bi nato moral ta objekt komunicirat)
Hvala v naprej, LP
zanima me če že obstaja naprava ki bi mi povedla razdaljo med objekti v določenem času (parkrat na sekundo recimo).
In da bi jih lahko bio več. (primer: premikanje objekta v območju katerega bi ti določil z točkami - s katerimi bi nato moral ta objekt komunicirat)
Hvala v naprej, LP
Azrael ::
Naprave seveda obstajajo (radar, sonar, laserski merilniki), samo definirati moraš razdaljo in dovoljene tolerance meritve, kar bo seveda povedalo ceno in dosegljivost opreme za navadnega smrtnika.
Nekoč je bil Slo-tech.
Defero ::
ja našel sem milijon patentov, vezij... ampak zaenkrat še ne dejanskega izdelka iz police.
Šlo bi se pa za razdaljo do 50m v 10cm tolerance recimo.
Šlo bi se pa za razdaljo do 50m v 10cm tolerance recimo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri kabel 60m? UTP,FTP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5732 (4680) | LuiIII |
» | Program za pridobivanje dimenzij iz fotografijeOddelek: Programska oprema | 3411 (2750) | chort |
» | Microsoft izdal Kinect za WindowsOddelek: Novice / Konzole | 6897 (4635) | enadvatri |
» | fizika - vprašanje (NUJNO)Oddelek: Šola | 901 (640) | prebivalka |
» | Problem s sosedi - gradnja preblizuOddelek: Loža | 11719 (10204) | Daniel |