Forum » Pomoč in nasveti » Pedala (potenciometer) in usb kabel
Pedala (potenciometer) in usb kabel
BlueNik ::
Pozdravljeni!
No imam ena stara pedala na lpt port v katerih sta dva potenciometra. Stvar je pa taka da moj novi računalnik nima več lpt porta in tudi volan v katerega so se priklučla pedala se je pokvaril. Zdaj pa me zanima kako bi povezal ta dva potenciometra na računalnik. Na vsakem potu pa sta po dve žički.
No imam ena stara pedala na lpt port v katerih sta dva potenciometra. Stvar je pa taka da moj novi računalnik nima več lpt porta in tudi volan v katerega so se priklučla pedala se je pokvaril. Zdaj pa me zanima kako bi povezal ta dva potenciometra na računalnik. Na vsakem potu pa sta po dve žički.
gumby ::
Če usposobiš volan, bi znalo delovat s USB-LPT adapterjem. Brez volana pa kar pozabi na to...
my brain hurts
BlueNik ::
Ta stvar zgleda ful zanimiva, če bi se dalo dobit kako tako stvar pri nas bi blo super (sej bi naroču z uk samo ki nekako nimam možnosti plačati preko paypala).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pedala za narekovanje na COM portOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1820 (1445) | vuego |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24279 (14539) | Mazo |
» | Kako uporabit LCD od nokie 3310 (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8899 (6150) | Ch4N93 |
» | Računalniško kontroliran potenciometerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2456 (2027) | BoGo |
» | Spet lcd zaslončki (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5979 (4968) | Yacksy |