» »

Problem z očesom

Problem z očesom

TehDucky ::

Že cel teden mi muri desno oko. Namreč oko mi trza že od ponedeljka, danes je pa že sobota. S frendom sva gledala TV nakar naenkrat začne trzat oko. On reče, da se mu to kdaj zgodi, čeprav redko. Ob tem je povedal, da mu to paše, pač ko mu za đabe trza ker ne more kontrolirat. Jaz pa tega sploh ne morem prenašat. Če imam zaprt uč potem mi nič ne trza, takoj ko odprem in počakam 5-15sekund. Začne trzat na približno 5-10sekund. V oko mi ni nič priletelo, ker sem ležal na kavču in gledu TV. Zdej ne vem kako naj se tega znebim. Lahko si v uč pomanem vodo iz pipe, pa je potem malo bolje. Oko še kr trza sam ne tako močno.
Je pa problem v tem tudi, ker doma nimam noben kapljic za oči, niti ni tastarih doma, da bi mi jih prinesla. Sam sem brez prevoza, do zdravstvenega centra pa imam 15km, sem pa še mladoleten tako, da nimam avtomobila. (700 kubičn motor od svaka v garaži samo ko ga niti vžgat ne znam :D). Je še kaka stvar, ki bi lahko pomagala na hitro ? Če ma kdo kako zamisel kaj bi lahko naredil v tem primeru, naj si da duška.

P.s.: Sem se spovnil, da imam lekarno 3-4km stran, samo imam vsega skupi v denarnici 3€ :D (Dnar bom do jutri že napraskal za ene kapljice) Edino ne vem kaj naj jim rečem. Oko mi trza, kaplce pls ? :D

c0dehunter ::

Skuhaj kamilični čaj in si dobro namočen, še topel obkladek daj na oko.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

White&Nerdy ::

Ja lahko pa bi poklical v zdravstveni dom. Saj ti bo zihr ena sestra tam pomagala do začasne rešitve..

Pyr0Beast ::

Trza ti veka, ne oko, rajt ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

TehDucky ::

@ c0dehunter: Bom probal takoj

@MoulinRouge: Ne da se mi po telefonih neki matrat :D

@Pyr0Beast: Trza oko, ker če zaprem talevga, ki je dober in gledam z desnim vidim ko se mi slika ruka, ko trzne. Ni veka no :)


Bom jz zdej tole z kamiličnim čajom sprobal. Pa da vidim. Čeprov se mi zdi, da se je malo umirilo čez noč, samo če se naslonim na glavo oz. če podprem glavo z roko, pa takoj spet začne...

Pšenični ::

Lahko da si bil zadnje čase preobremenjen. Nekaterim se omenjen simptom pojavi ob stresnih situacija, npr. konec šolskega leta...Ne živciraj se, odidi v naravo, nekam stran od računalnika, vzemi si čas zase. Pejd na kolo, sprosti se.

TehDucky ::

Ne vem kaj rečt na to telbanc... Vrjetn je kr res ane. Probam bit čim manj na računalniku. Drugače ni mi jasno kako lahko zadeva vztraja tako dolgo.

Pšenični ::

Ti se samo sprosti, nehaj mislit na šolo, službo, skratka to je znak da moraš mislit tud nase. Samo to nič več. Drgač pa zadeva traja ponavadi par dni....

tlozej ::

Se mi večkrat zgodi. Je pa res da nikoli ni trajalo več kot en dan. In ni bilo posledica stresa, kvečjemu kakšnega prepiha.

Aja, pa kamilice ne sladkat :P

LP

-žiga- ::

Sem imel obdobje, ko se mi je to dogajalo. Vsaketoliko časa mi je slabo minuto trzala veka. To se je dogajalo z vmesnimi premori par mesecev. Zdaj je minilo. Zaključil sem, da je bil kriv stres, čeprav nisem tip človeka, ki bi ga hitro kaj začelo težiti. Ampak to je itak podzavestno. Se nabere vse skupaj. Jaz nisem nič "zdravil", sem samo čakal in upal, da bo minilo.

c3p0 ::

Stres, dehidracija ali pomanjkanje magnezija.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problemi z očmi (poškodbe steklovine...) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9124992 (5990) techuser
»

Prilagoditev na kontaktne leče? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6717309 (14465) BigWhale
»

Problemi z miško Logitech MX500.

Oddelek: Pomoč in nasveti
151491 (1114) z3ro
»

Kontaktne leče?! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213259 (11025) RobyRob
»

Podloga za Optično miš

Oddelek: Kaj kupiti
131111 (916) jRk0

Več podobnih tem