Forum » Loža » tehnik računalništva!
tehnik računalništva!
gapic_8 ::
zdravo!
v jeseni odhajam na šcc šola za elektrotehiko in kemijo smer tehnik računalništva.
zanima pa me:
- ali je matematika na tej šoli res tako zahtevna
kot pravijo. v osnovi šoli sem bil sicer odličen a matematiko in fiziko sem imel 4. zato me malo skrbi.
- ali je potrebno še veliko učbenikov naročiti?
- in če kdo ve kakšni so kaj učitelji pri posameznih predmetih?
hvala za odgovore v naprej
v jeseni odhajam na šcc šola za elektrotehiko in kemijo smer tehnik računalništva.
zanima pa me:
- ali je matematika na tej šoli res tako zahtevna
kot pravijo. v osnovi šoli sem bil sicer odličen a matematiko in fiziko sem imel 4. zato me malo skrbi.
- ali je potrebno še veliko učbenikov naročiti?
- in če kdo ve kakšni so kaj učitelji pri posameznih predmetih?
hvala za odgovore v naprej
paljer ::
Matematika v srednji šoli ni zahtevna. Snov se razlaga počasi, veliko primerov, testov med letom, tako da za nobenega povprečnega dijaka matematika ne bi smela biti pretežka.
Glede učbenikov, sam jih v srednji šoli nikoli nisem potreboval, mi smo imeli možnost si jih v šoli sposodit, osebno učbenika v trgovini ne bi nikoli kupil, ker učitelji poskrbijo, da je snov dovolj dobro razložena in položena na papir dijakov.
Za zadnje vprašanje nimam odgovora, ker sam te šole nisem obiskoval.
Glede učbenikov, sam jih v srednji šoli nikoli nisem potreboval, mi smo imeli možnost si jih v šoli sposodit, osebno učbenika v trgovini ne bi nikoli kupil, ker učitelji poskrbijo, da je snov dovolj dobro razložena in položena na papir dijakov.
iNooby ::
Matematika v srednji šoli ni zahtevna. Snov se razlaga počasi, veliko primerov, testov med letom, tako da za nobenega povprečnega dijaka matematika ne bi smela biti pretežka.
Nebi reko da je matematika lahka, mogoče je zate bla lahka, to pa je odvinso od tega kolk poslušaš...
jaz sem ful malo poslušal zato mi je bla težka, drugač pa ja no ja, ni glih lahka...samo če si mel v osnovni 4 si lahko brez skrbi
Haters gonna hate...
Hardstyle ::
Spet odvisno kak sistem so meli v OŠ. Sošolec je bil v OŠ odličen vseh 8let, vse 5 potem pa se je izkazalo, da so imeli v SŠ čist zgrešeno ocenjevanje, saj so se učitelji ravnali po ocenah iz preteklosti (če je lani imel 5 bo tudi letos imel). V prvem letniku sta mu grozila popravna izpita iz angleščine in geografije.
Če razumeš matematiko potem ti bo šlo OK, če maš 4 zato ker si piflar boš težko prišel skozi z dobrimi ocenami.
Če razumeš matematiko potem ti bo šlo OK, če maš 4 zato ker si piflar boš težko prišel skozi z dobrimi ocenami.
tsh2 ::
ni problem v piflanju (učnju stvari na pamet), tudi malo piflanja mora biti, tudi pri matematiki, je dober trening spomina. pravi problem je pomanjkanje razumevanja snovi in predvsem motivacije (da te veseli, da ti je zanimivo).
iNooby ::
Sori bom tudi jaz drugič za smajlijom, pardon smeškom napisal ,(vejico).(pika)
Haters gonna hate...
Citer ::
NNa tej šoli je so najtežji stroovni predmeti, ne vem pa kateri. Poblem je ker profeso nne razloži dovolj dobroin pol majo probleme. Matematika ni težka je pa zelo in to res zelo odvisno od profesorjev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravilno resena naloga tockovana z 0 tockami (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12541 (9451) | prenasalec |
» | Andrej Smrdu: Kemija: Snov in spremembe 3Oddelek: Šola | 4002 (3521) | lebdim |
» | "Bedastoce" v srednji soli (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 9317 (7395) | glinik |
» | Waldorfska osnovna šola...Oddelek: Šola | 7921 (7189) | DoloresJane |
» | Profesori krešijo pravila? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6892 (6034) | [BISI] |