Forum » Pomoč in nasveti » toshiba L300-17L in bluray - štekanje
toshiba L300-17L in bluray - štekanje
Kr nekdo ::
imam toshibo satellite L300-17L (2gb rama, 250gb disk, integrirana grafična)OS so pa win 7, problem je pa pri predvajanju bluray filmov, ker mi na vsake par sekund šteknejo. pa me zanima če so to mogoče krivi kodeki (ne da se mi prehitro vse znova snemat) ali je dejansko prešvoh laptop in če je prešvoh laptop ali bi zadostovalo dodatnih 2gb rama.
lp
lp
Zheegec ::
Tudi na rahlo hitrejšem procesorju in novejši integrirani grafični kartici (Intel 4500) znajo full HD filmi rahlo štekati. Po mojem je kar težava v prepočasnem računalniku. Poizkusi z različnimi predvajalniki in pa seveda - posodobi gonilnike, čeprav grafična pomagati pri dekodiranju ne more.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Okapi ::
http://www.cyberlink.com/stat/bd-suppor...
Tu si snemi BD Advisor in stestiraj zmogljivost računalnika.
O.
Tu si snemi BD Advisor in stestiraj zmogljivost računalnika.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Špil s puncoOddelek: Igre | 5294 (3096) | Berserker |
» | Ali gre nadgradnja ... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3529 (2630) | jozerus |
» | Je GRAFIČNA potrebna za urejanje slik???Oddelek: Strojna oprema | 4292 (3310) | jype |
» | rad bi sestavil multimedia PC za v "dnevno sobo" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9678 (4763) | enrique |
» | Adobe Phbotoshop CS3 in računalniške komponenteOddelek: Strojna oprema | 907 (752) | biokill |