» »

Ajpes www ne odpre

Ajpes www ne odpre

MadMicka ::

www page od Ajpesa se mi ne odpre več. Nalaga se mi v neskončnost. Probal sem z različnimi browserji, pobrisal sem zgodovino, cookije ipd. Zanimivo, da celo na sosednjem računalniku, ki ga imam v mreži, prav tako ne odpre Ajpesa. Bom preveril še za viruse, čeprav težko verjamem, ker vseskozi uporabljam NOD in predvsem ne hodimo na kake sumljive strani ali pa odpiramo kako sumljivo pošto (jih niti ne dobivamo). Bom za hec še kakega prenosnika prikjučil na mrežo in sprobal Ajpes.

Še kaka ideja?

Okapi ::

Včasih v takih primerih pomaga, če resetiraš router ali modem ali kar pač imaš za internet.

O.

Ja, tnx, drugač sm tut to jasno že naredil. Oboje izštekam iz štroma za več minut, tako da je zihr :)

Zdaje d/l iz www.Hijacthis.de, bom videl, če bo kaj našlo

jan01 ::

ČE že hijackthis, obvezno starejšo verzijo 1.99 http://www.filehippo.com/download_hijac...
Morda ti ravno nod blokira strani. Kar s novimi verzijami ni nič novega. Ozri se po kakem boljšem antivirusu...

NOD sicer imam na obeh računalnikih, zadnjo verzijo. Sem ga že izklopil (bog ve, v kakšni meri ga izklopi), pa tudi ni odprlo ajpesa. Bom pa probal dobiti prenosnik, ki nima gor NOD-a in ga bom priklopil na mrežo ter se skušal povezati na ajpes. Mogoče je res v tem problem.

NOD sem deinštaliral, pa z Ajpesom ni nič bolje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMicka ()

Neverjetno. Na mrežo sem priklopil prenosnika, kjer sicer vse dela ok, in tudi na prenosniku ni hotelo odpreti www.ajpes.si.

Nato sem zamenjal router in zadeva še vedno ne dela. Se pravi napaka je lahko edinole na telemachovem modemu ali pa nemara ajpes blokira moj IP, če to sploh delajo.

jan01 ::

Pa si probal kar http://193.77.110.100/

Sem. V CMDju tracert se ustavi pri ip 193.77.254.182

Klical sem tudi na Telemachu, od tam jim Ajpes odpre (kar tako ali tako vem, saj odpre tudi mojemu sosedu, ki je na Telemachu), tako da ostane samo še možnost, da na Ajpesu blokirajo posamezne IP-je, kar je težko verjeti.

fosil ::

Pri telemachu imaš običajno statični ip. Tako da čist možno da si se znašel na kakšni črni listi.
Lahko probaš še prek kakšnega web proxija.

Ali pa na telemachu prosiš da ti spremenijo ip.
Tako je!

Kako se nism tega že prej spomnil. Neverjetno, prek proxyja mi Ajpes dela. No, jih bom vljudno prosil, da mi razložijo, zakaj so blokirali moj ip.

Hvala vsem za pomoč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AJPES kot najbolj transparentni državni organ javno objavil vse svoje registre (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / Varnost
369131101 (96334) AndrejO
»

Ajpes končno priznal: Ne vemo, kaj delamo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
8432404 (22711) Furbo
»

Samo en bančni račun za sp-je (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15641347 (31134) mojca
»

Simobil postaja A1 Slovenija (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6122525 (18554) matijadmin
»

osebni TRR oznaka T

Oddelek: Loža
397227 (6098) ChawaSi

Več podobnih tem