» »

Omnia kot modem za dostop do interneta

Omnia kot modem za dostop do interneta

Fave ::

Nikakor mi ne uspe pripravit prenosnika in omnie da bi se povezala na internet preko bluetootha. Moj operater je Mobitel. Če kdo ve kako to nastavit, bi bil vesel, če bi to znanje delil z mano. Hvala.
My mind's a hyper tool that fixes everything.

c0dehunter ::

Ponavadi gre tako:
- nastaviš na telefonu da se obnaša kot posrednik podatkov (in ne masovni disk za shranjevanje)
- vzpostaviš povezavo z PCjem, ki bi ga moral prepoznati kot modem in ga namestiti (poglej za driverje po netu)
- narediš novo povezavo v nadzorni plošči, in za klicno številko vneseš številko, ki je specifična za vsak mobitel (moja je recimo *99# - kliči mobitel za info)

Mislim da moraš naredit povezavo kot dial-up..
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Fave ::

Ali lahko malo bolj točno napišeš kaj si mislil s prvo alinejo? A pol moram skenslat Sync Center?
My mind's a hyper tool that fixes everything.

Tody ::

Ne, omnia čist vredu dela preko kabla samo z syncom in share internet programčkom ki je že na telefonu. Samo ma pa nekaj ful proti bluetooth zadevam, ker se noče povezat z računlanikom niti z slušalkami. Z nokio se pa takoj povežem na prenosnik in na pisarniški PC tko da ma omnia neke probleme na modrozobni povezavi.

Music Man ::

Meni deluje tudi preko bluetootha brez problemov. Povežem se pa tako: na telefonu odprem programček Internet Sharing, tam pod PC Connection izberem Bluetooth PAN, pod Network Connection pa Planet. Nato kliknem spodaj Connect. Na računalniku (kjer imam inštaliran Windows Mobile Device Center) desno kliknem na bluetooth ikonico in izberem Join personal area network in izberem telefon. In to je to...

Tole sicer delam pod Visto, nisem še sprobal kako deluje na XP-jih, kjer imaš namesto Win Mobile Device Center inštaliran Active Sync, vendar po moje bi moralo biti enako.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1347276371 (181132) clix
»

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

1227123601 (32427) Kunte
»

Hp Ipaq 614c, prenosnik in internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
401901 (1530) Bence
»

Računalnik ne zazna dlančnika ?

71064 (963) deyanchek

Več podobnih tem