Forum » Pomoč in nasveti » Blokiran port 80 v Visti Home Premium?
Blokiran port 80 v Visti Home Premium?
Shatzy ::
Zdravo, imam problemček oz. problem z Visto. Noben spletni brskalnik (IE, FF, Opera) mi ne odpre nobene spletne strani. Problem ni v routerju ali service providerju, ker ostali laptopi delajo normalno (preko WLAN in LAN) povezave. Pinganje dela normalno, prav tako messenger, in kot kaže tudi windows update. Naredu sem full scan z MalawareBytes Anti-malawareom, mikrosoftofim čistilcem, primarno nameščeni AVG FREE 8 pa v logu ni pokazal kakih izrednih dogodkov.
V katerem tiču torej grmi zajec, se komu sanja?
V katerem tiču torej grmi zajec, se komu sanja?
Shatzy ::
Firewall sem nekaj pregledoval, in ker se nisem kaj prida znašel, sem ga komplet onemogočil, ampak IE še kar ni našel na internet.
jan01 ::
Poskeniraj s kakim boljšim antivirusom kot je avg. Avira free(imaš tudi boot cd), kaspersky avptool, cureit,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650900 (8437) | Domini tm |
» | Požarni zid blokira spletne straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1902 (841) | SloBiscuit |
» | NSA meri na sistemske administratorjeOddelek: Novice / NWO | 9798 (7624) | Truga |
» | chrome ne dela, ostali brskalniki delajoOddelek: Omrežja in internet | 1135 (1082) | deejay2 |
» | Nekaj blokira internetOddelek: Omrežja in internet | 1241 (1113) | imagodei |