Forum » Pomoč in nasveti » Požarni zid blokira spletne strani
Požarni zid blokira spletne strani
lommmp ::
Živijo,
na Lenovo G50, Windows 8.1 mi dolgo časa ni nalagalo nobene spletne strani kot samo Google in njegove storitve. Za kratek čas je pomagalo če sem prenosnik samo resetiral ampak si tega ne morem privoščit delat vsake 10 minut ker imam odprtih veliko pomembnih stvari. Ko sem onemogočil požarni zid pa se je težava odpravila.
Ampak ker nemorem za vedno imeti onemogočenega požarnega me zanima kaj lahko naredim, da se to ne bo več dogajalo tudi ko bo odprt.
Hvala in LP
na Lenovo G50, Windows 8.1 mi dolgo časa ni nalagalo nobene spletne strani kot samo Google in njegove storitve. Za kratek čas je pomagalo če sem prenosnik samo resetiral ampak si tega ne morem privoščit delat vsake 10 minut ker imam odprtih veliko pomembnih stvari. Ko sem onemogočil požarni zid pa se je težava odpravila.
Ampak ker nemorem za vedno imeti onemogočenega požarnega me zanima kaj lahko naredim, da se to ne bo več dogajalo tudi ko bo odprt.
Hvala in LP
popster ::
lahko ti antivirus zeza tudi kaj, alpa probaj instalirat
chromium browserali kateri drugi
konspirator ::
Spyware te heca, počisti sistem s kakim offline av orodjem ( http://pcsupport.about.com/od/system-se... ) in restiraj tcp_ip v4 stack.
SloBiscuit ::
sprobaj ta orodja:
Pa srečno,
spybot
super-anti spyware
malwarebytes antimalware
JRT
delfix
zoek
securitycheck
Pa srečno,
neznanec555
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Limited connection - Win8.1Oddelek: Omrežja in internet | 1329 (664) | TheOrry |
» | Ne odpira mi določenih spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 4847 (3689) | boris22 |
» | teĹžave z nalaganjem straniOddelek: Pomoč in nasveti | 681 (562) | papak |
» | Static IP - tomato WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 969 (851) | drVrh |
» | Intrnet povezava..PROBLEM!!Oddelek: Omrežja in internet | 1036 (834) | gun2ter |