Forum » Loža » Pošiljka iz ZDA zašla na Slovaško
Pošiljka iz ZDA zašla na Slovaško
bastadu ::
Iz ZDA sem si naročil neko zadevo v vrednosti dobrih 500€ in imam sedaj problem, ker mi je na tracking strani USPS (United States Postal Service) kot zadnji status pošiljke izpisalo "Arrived Abroad, June 09, 2009, 8:53 am, SLOVAKIA", torej da je pošiljka prispela na Slovaško, kjer pa dvomim da je kakšen zbirni center za Slovenijo ... Kontaktiral sem prodajalca, ki mi je zagotovil, da je na naslov napisal pravilno Slovenia in ne Slovakia, torej napaka v naslovu je izključena. Dejal sem mu tudi, da naj kontaktira njihovo pošto, kjer je paket odposlal in jih obvesti, da je paket očitno zgrešil državo. Prodajalec mi je odvrnil, da jih je obvestil (rekli so mu, da lahko traja do 17 dni da ugotovijo kje je problem oz. kje se paket nahaja) in da ne more nič več narediti glede tega, ker je paket pač že zapustil ZDA ... Ker se sedaj že od 9. ni v statusu pošiljke nič spremenilo, me zanima kam bi lahko poklical in ugotovil, kaj se s tem paketom dogaja? Ali je res potrebnih toliko dni, da ugotovijo da paket ni v pravi državi?? Hvala za nasvete!
TOP ::
poznam take primere,ko so paketi že zašli v kake druge države in več ali manj so vsi prišli,sam če zaidejo potle traja kar veliko več dni da pride na prav naslov.Pomojem boš še nekaj časa čakal,lahko da boš mel srečo,da ga bodo prej opazili.Saj četudi bi jih poklical pa povedal kaj je in da se razumete,neboš nič dosegel.Uglavnem dobil ga boš si lahko ziher,sam potrpi.
MadMicka ::
Pri meni je na enem paketu (oz. sporočilu preko emaila) pisalo, da prihaja paket v Ljubiano, Slovakia, pa je prišel paket na pravi naslov v pravem času. Tako da niti ni nujno, da bo oz. je paket res falil.
d0rK ::
Tut men se je to ze zgodil.
Po tistem roku so posiljko poslali nazaj prodajalcu (ker tistga naslova na Slovaskem ni). Nato je pa prodajalec se enkrat poslal.
Po tistem roku so posiljko poslali nazaj prodajalcu (ker tistga naslova na Slovaskem ni). Nato je pa prodajalec se enkrat poslal.
Bor H ::
Kolegu je enkrat pošiljka iz amerike bridgala preko Singapurja :) brez dodatnega vmešavanja je dobil s kakima dvema tednoma zamude
overlord_tm ::
Hmmm, ta logistika je smesna ... ko gledas kdaj pot paketa, gume za nas avto so sle iz skladisca v kranju (fulda) v hamburg in potem nazaj v slovenijo :D
Pa foter sluzbeno dobiva veliko posiljk iz Nemcije in vcasih se je velikokrat zgodilo da so koncale v Bratislavi. Je bilo treba cakat kake 2 tedna, ampak se vedno je potem prislo vse v Slovenijo.
Pa foter sluzbeno dobiva veliko posiljk iz Nemcije in vcasih se je velikokrat zgodilo da so koncale v Bratislavi. Je bilo treba cakat kake 2 tedna, ampak se vedno je potem prislo vse v Slovenijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne pošiljamo v Slovenijo ?!?!Oddelek: Kaj kupiti | 11747 (1958) | Samael |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47274 (18115) | uporabnik50 |
» | Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31438 (25465) | darkolord |
» | Paket iz Anglije! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19642 (12208) | Zoran7 |
⊘ | Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 103027 (47574) | Tilen |