Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje za izkušene pelače...
Vprašanje za izkušene pelače...
Slide ::
Sploh ne vem kje naj začnem. Problem je v tem da imam težave s snemanjem CD jev v Windows XP "na hitro". Imam TEAC CDRW W54E 4x4x32.Največji štos je v tem da sm prej pred težavami seveda, lahko vedno in uspešno snemal CD-je v enem od novejših verzij Nerota. S tem programom sm bil zelo zadovoljen. Potem pa lepega dne, se spravim snemat CD in to tako kot sm jih vedno. Vedno sm dal CD Copy in da sm bil zihr sm dal brez opcije "On the fly" tako da mi je vedno naredil kopijo na HD in potem začel snemat. Problem se pa pojavi tu, ko snemam CD in ko konča s kopiranjem vsebine CD-ja na HD, mi javi napako da kao v CDRW ni nobenga medija. Tako da mislim da more bit napaka v Windowsih, in zanima me če kdo kaj ve glede tega in le je imel mogoče podobne težave.Na netu sm prebrskal vse mogoče pejđe tud microsoft ma vse in ne vem kaj bi blo. Nočem pa dajet zaradi tega šita gor še enkrat Windowse.
No potem mi je uspelo najti en drug program kjer pa CD Copy dela tako kot prej samo je pa program en lev Roxio WinOnCD 5 PE.Sej je ql, samo Nero je bl v redu. Samo zdej se pa pojavi drug problem da moj CDRW ne zazna rewritable medijev tako da jih sploh ne morem formatirat al pa pisat. Zanima me, kater software uporabljate. Pa še neki a vm tud zgine opcija "Recording" v Windows XP k z desno klikneš na CDRW drive in daš Properties. Jz mam namest tega DirectCD pa še neki je v nemščini.
No potem mi je uspelo najti en drug program kjer pa CD Copy dela tako kot prej samo je pa program en lev Roxio WinOnCD 5 PE.Sej je ql, samo Nero je bl v redu. Samo zdej se pa pojavi drug problem da moj CDRW ne zazna rewritable medijev tako da jih sploh ne morem formatirat al pa pisat. Zanima me, kater software uporabljate. Pa še neki a vm tud zgine opcija "Recording" v Windows XP k z desno klikneš na CDRW drive in daš Properties. Jz mam namest tega DirectCD pa še neki je v nemščini.
Slide ::
Takoj popravki že v naslovu "ne peleč ampak pekače" Sm že bl zaspan grem spat
Hvala lepa
Slide
Hvala lepa
Slide
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teac cd-w552eOddelek: Kaj kupiti | 2254 (1648) | tx-z |
» | Kopije avdio cd-jev slabše?Oddelek: Zvok in slika | 1441 (1159) | bili_39 |
» | Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-jaOddelek: Zvok in slika | 2018 (1751) | ssokec |
» | PlextorWriter 12/10/32 SCSI ali 24/10/40 IDE ?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1368 (1012) | AngelOfDeath |
» | dvd + cdrwOddelek: Kaj kupiti | 1824 (1594) | miranpozar |