» »

Acer WLAN težava

Acer WLAN težava

Lekster ::

Pozdrav

S svojim Acerjem aspire imam težavo.
Trenutno sem nastanjen v tujini in v tem stanovanju sem se skušal povezati z wirelessom. Ko me je Acerjev eNet Management vprašal za network key, sem se zatipkal. Zdaj mi keya nikakor noče sprejeti, ko grem na Edit profila, vedno mi napiše, da je "invalid". Key VEM, da je pravi, ker ga je cimri sporejelo.

Tudi če probam nastavitve spremenit v Visti, mi pod profil napiše "The settings saved on this computer do not match the requirements of the network". Če kliknem tu in grem na Properties > Security, mi keya spet noče sprejeti.

Kak nasvet?

jan01 ::

Zakaj pa sloh rabiš "Acerjev eNet Management" ? Odinstaliraj. Ima windows že vse vgrajeno....

lopov ::

Ker ima možnost preklopa med profili?

Ne kompliciraj, naredi nov profil za omrežje (stari je recimo profil_1, naredi drugega in mu daj ime profil_2) -- na ta način boš na novo dodeli vse nastavitve -- IP (če je potreben), način enkripcije, gesla ... Profile seveda lahko brišeš, torej starega z napačnimi nastavitvami enostavno pobriši.

V kolikor veliko preklapljaš med omrežji poglej na naslov http://www.netsetman.com; program je za domačo rabo brezplačen in omogoča podobne stvari kot acerjev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of duty 4 (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
78871706 (13611) oo7
»

GTX 580

Oddelek: Strojna oprema
409270 (8048) xyxyxyxy
»

Facebook - teŽave z vpisom

Oddelek: Pomoč in nasveti
135814 (5408) a1b2cd4
»

Kako hekerji napišejo virus in zakaj ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
8711141 (8768) poweroff
»

Kje dobiti gonilnike za PRESTIGIO 158W?

Oddelek: Strojna oprema
111868 (1739) TylerDurden

Več podobnih tem