Forum » Programska oprema » FTP server
FTP server
Blisk ::
Na mojem strežniku sem samo odprl porte za FTP in že lahko nalagam datoteke na server prek FTPja.
Preveril sem server in noben FTP ne deluje, kako je to mogoče, da lahko nalagam gor fajle?
Ali obstaja tudi kak program za omejevanje prenosa datotek na FTP server, naprimer koliko Mb lahko naloži na server mesečno?
Preveril sem server in noben FTP ne deluje, kako je to mogoče, da lahko nalagam gor fajle?
Ali obstaja tudi kak program za omejevanje prenosa datotek na FTP server, naprimer koliko Mb lahko naloži na server mesečno?
OrkAA ::
Glede prvega vprašanja...
Server ti verjetno laufa pod INETD, torej se prižge samo kadar ga kdo zahteva. Logiraj se na ftp in potem poglej, če ti laufa kakšen proces.
Server ti verjetno laufa pod INETD, torej se prižge samo kadar ga kdo zahteva. Logiraj se na ftp in potem poglej, če ti laufa kakšen proces.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | joomla configuration.php errorOddelek: Izdelava spletišč | 947 (882) | c3p0 |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16608 (8147) | Gapi |
» | e107 uprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1118 (827) | mihy11 |
» | FTP serverOddelek: Pomoč in nasveti | 1686 (1397) | Volk| |
» | FTP iz lokalni mašin preko Win2000 Server?Oddelek: Operacijski sistemi | 959 (911) | kuntek |