» »

Problemi z ATI 4870

Problemi z ATI 4870

TOP ::

Pozdravljeni kupil sem grafo ATI 4870 in sem hotel menjati hladilnik.Ko sem ga menjal in dal v PC mi samo zapiska in slike ni.Potle sem dal nazaj original in mi isto dela.Kaj je šla grafa,ker je mal čudno da ob menjavi hladilnika ne dela več.Probal sem dat v drug PC in isto naredi.V mojem PC pa z drugo grafo dela normalno.HVALA

batista bomb ::

Po vsej verjetnosti je šla grafa

Wox ::

Si ti to "menjal" tako kot se šika? Nekateri temu pravijo strokovna montaža.
Commodore 64

Valvoline ::

Vrjetn si novi hladilnik preveč zategnil in vezje ali sami graični čip je počil.
Poskus z fenom fajna segret grafo,mogoče je prejela elektro šok k si se dotakil.

Ne preveč zategnu nisem,ker sem že menjaval na enih par,enkrat sem mel podoben problem,sam takrat sem premal zategnu.Edino ali je crknila,bom pa probal z fenom.HVALA

Z kšno pasto si mazal gpu.
Poglej da nisi pomotoma še kje drugje mal potegnu,al pa si preveč namazal,paste ki vsebujejo kovihskih delcev znajo povzročat kratkih stikov,lepo poglej obe strani. In spucat če je kaj paste tam kjer ne sme bit.

Kaj pasta mora bit sam po čipu,ker ko sem znel hladilnik dol in dal nazaj original hladilnik je bilo paste tud okoli.Dal pa sem pasto MX-2

blackmack ::

A ti zadaj tam ko priklopiš kabel za napajanje gori katera rdeča lučka? Če ti, kako oznako ima zraven?

Tale nima lučk

Je od Powercolor 4870 512MB

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TOP ()

blackmack ::

Hmm MX-2 tud ni prevodna. To nebi smel bit problem. Zmontiraj nazaj original hladilnik pa daj v reklamacijo. Seveda ne razlagaj, da si menjaval hladilnik.

Tale nima lučk

Je od Powercolor 4870 512MB

Če pač ne gre,jo pusti do juter pr miru. In če je elektrošok do jutri bo že boljše. Upajmo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

4870x2 problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
6750 (607) particle
»

Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Strojna oprema
39128793 (12673) erzy
»

ATI Radeon 4890 (strani: 1 2 )

617365 (4507) IVo
»

hd 4850 + AC accelero s1 rev 2 ?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
717767 (5606) M-XXXX
»

Kako zakleniti cevovode na r9700pro?

131379 (1141) Pyr0Beast

Več podobnih tem