Forum » Mobilne tehnologije » Ali je varno???
Ali je varno???
veliki_bos ::
Preko Bolhe prodajam telefon. Oglas je avkcijski. Dobil sem ponudbo za 135€ od nekega AleyX. Njemu pišem sporočila in on ne odgovori. Glede na ime je verjetno anglež, telefon pa prodajam samo slovencem. Torej zanima me kaj bi vi nhjaredili na mojem mestu. Ali je nujno, da mu telefon prodam če ga nočem????
LP,
Tom
P.S.: Do konca oglasa je samo 1 dan in bi bil zelo hvaležen če bi lahko kdo na hitro odgovoril na moja vprašanja. Pa še link http://www.bolha.com/oglas382930057
LP,
Tom
P.S.: Do konca oglasa je samo 1 dan in bi bil zelo hvaležen če bi lahko kdo na hitro odgovoril na moja vprašanja. Pa še link http://www.bolha.com/oglas382930057
Tilen ::
Hehe, saj pa veliko slovencev ima "angleški" nadimek. Bo že odpisal ko bo videl, da je zmagal na licitaciji, če ne bo pa prodaj naslednjemu najvisjemu ponudniku. Lahko pa da se kdo zafrkava od prijateljev kateri vedo da imas oglas. Hecno je tudi, da nekdo s prve ponudi relativno visok znesek in se potem ne javi.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Okapi ::
In zakaj mu ga ne bi prodal? Paziti moraš samo, da ti on vnaprej nakaže denar in da mu boš zaračunal dovolj visoko poštnino (pozanimaj se na pošti), ker je na bolhi veliko nigerijskih in podobnih goljufov, ki hočejo najprej robo, potem pa denarja nikoli ne nakažejo.
O.
O.
veliki_bos ::
Hvala za odgovore.
Nebi rad prodajal telefona angležem ker sem dobil že več ponudb tudi do 350€.
LP,
Tom
Nebi rad prodajal telefona angležem ker sem dobil že več ponudb tudi do 350€.
LP,
Tom
martincek1 ::
Poglej mal na google za tem imenom, boš vidu da ma tud kdo u SLO tak nick, tko da ni nč rečen.. drugač pa kokr so že rekl drugi...če bo odpisu prov, če pa ne pa pač drugmu prodaš :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevaranti na Bolhi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 103593 (9327) | predi |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 38175 (15528) | PersonaRuda |
» | letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 37683 (17262) | shadeX |
⊘ | Kazenska ovadba zoper mene zarado "natega" na bolhi. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14540 (13184) | Unknown_001 |
» | Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55947 (46536) | kuglvinkl |