Forum » Programiranje » [SW, Java] Enostavna aplikacija
[SW, Java] Enostavna aplikacija
alesp56 ::
Zanima me (sem že googlal pa še bom za kakšno uporabno zadevo) če pozna kdo kakšen primer oz. kje najti primerek aplikacije, ki temelji na semantičnem spletu? Nekaj enostavnega recimo: Vzamemo(pridobimo s spleta ali kako drugače...) nek rdf, ki temelji na določeni ontologiji in z uporabo reasoner-ja in sparql-a pridobimo rezultate. Potrebujem nekaj enostavnega samo da vidim kaj in kako se lotiti potem pa bom že sam študiral naprej. Je pa vse skupaj v študijske namene...
PS: Če se kdo ukvarja s to tehnologijo pa bi bil pripravljen kakšno informacijo delit pa mi lahko tudi javi... :D
Thx!
PS: Če se kdo ukvarja s to tehnologijo pa bi bil pripravljen kakšno informacijo delit pa mi lahko tudi javi... :D
Thx!
in to je to...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fifty shades of Grey (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10268 (5922) | vostok_1 |
» | Delite informacije s Slo-Techom varno in anonimno: Kako uporabljati Tor in SecureDrop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 30336 (25894) | matijadmin |
» | Novice iz sveta Bitcoina (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 18063 (15478) | kronik |
» | 32000 sporočil Thomasa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7224 (3743) | gumby |
» | razlika med starimi in novimi celeroni?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1429) | MadMax |