» »

Študentsko delo-kriza

Študentsko delo-kriza

;-) ::

Zdravo.
Kaj menite, bo letos kaj težje najdit študentsko delo čez počitnice ko je kriza itd. Ali enako. Jaz sem že 2 našel primerna zase (prvo prodaja v trgovini z računalniki) drugo delo v pralnici tovornjakov, oba sem sprobal pa sem moral zarad obveznosti šole pustit. zaj pa sem konec z šolo-no matura še samo, pa malo razmišljam da bi si dobo kaj.

Moje idealno delo bi blo v avtu. Bilokaki prevozi itd magari je plačano lih tolk da so potni stroški pokriti pa še malo:D

bluefish ::

Glede na hiter pregled ponudbe ni opaziti nekega velikega upada ponudb. Na nekaterih področjih se je povpraševanje po študentskem delu celo še povečalo - ni presenetljivo glede na to, da študent firmo ne stane praktično nič.

Loki ::

dhl na brniku
I left my wallet in El Segundo

;-) ::

Šole konec, tud hvalabogu uspešno končal maturo,hribov ter morja sem se navžil tako da sem fraj od zdaj pa do oktobra. Pomoje je kar problem najdit delo vsaj tukaj pri nas na štajerskem ker že iščem skoraj mesec intenzivno.

Prvo delo sem si našel v avtopralnici (bilo je super, idealno delo zame) samo sem imel še neke obveznosti in sem moral nazaj v šolo pa me niso čakali. Prijavljen sem na mariborskem študentu in pri dveh lokalnih(pri lokalnih itak nič ni) pri mariborskem pa je tudi suša zadnje čase.

Imate kak predlog, da ne vržem lih cel avgust in september časa vstran?

Zanima me delo na štajerskem koncu (imam lasten prevoz tako da ni problem) Delal sem že v industriji (aluminij-žice, folije navijal), pospravljal poslovne prostore, delal sem 1 mesec v prodajnem oddelku podjetja, v avtopralnici, vozil sem "pošto" oz. izdelke po Sloveniji, pa v računalniški trgovini in pomagal pri servisiranju računalnikov. Vse to in še več pride v poštev in nisem zahteven pa vseeno ne dobim nič.

DOOM_er ::

DHL na brniku kej zahteva ne bit mladi voznik?
Robots will steal your job. But that's OK

;-) ::

Porkodijo z štajerske sem!

koyotee ::

s štajerske...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Kebab ::

;-) ::

Kje je tu?

Gladi ::

Išem delo v Ljubljani, če mogoče kdo pozna kje iščejo( sem gledal že študenski servis).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovar štajerskega knjižnega jezika

Oddelek: Loža
4237658 (5716) Pika na i
»

Kako obdržat status študenta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7512344 (5406) Jerry000
»

odplačevanje štipendije

Oddelek: Loža
81033 (723) Matek
»

Vidiš to

Oddelek: Loža
8658 (382) Bajo1

Več podobnih tem