» »

UPS - hitra dostava My Ass

UPS - hitra dostava My Ass

1
2
»

PacificBlue ::

St235 je izjavil:

mešane :)

dostavili so mi cc 4 pakete v zadnje pol leta. Pri dveh je blo vse lepo, poklical po telefonum, dostavljeno ob uri...

Pri enem sem jim sporočil drug naslov dostave in so zajebal in dali v dostavo na original naslov. Potem pa kup pregovarjanja in sprenevedanja, dokler se ni izkazalo, da problem v tem, da ne morejo dostavit paketa na novi naslov, ker ga je dostavljalec pustil na originalnem naslovu pred vrati.

Zadnji primer, pa dostava paketa OK edino zraven so mi dostavili kar še en paket za akterega se je izkazalo, da ni zame. Potem pa so pričakovali vse od tega, da ga jaz prepošljem na pravilen naslov, do tega da ga vrnem originalnemu pošiljatelju. Vse sam da se oni ne bi rabili s tem ukvarjat. Paket tako že teden dni leži pri meni, ker prevzema še niso uspeli organizirat.


DPD mi dostavlja pnevmatike v zadnjih treh letih in do sedaj so bili točni, razen dve leti nazaj, smo morali malo pomagat kombi potisnit iz snega, ker je obtičal. Če jim sploh lahko to štejem v minus:)..

SeMiNeSanja ::

Jaz pretežno delam z DHL in moram reči, da imam kar pozitivne izkušnje z njimi, sploh v primerjavi z FedEx, ki se mu izogibam če je le možno - ampak ne zaradi dostave, temveč bolj zaradi profesionalnosti pri opravljanju carinskih storitev.
Tu za mene DHL na celi črti izstopa, ker imamo z njimi poseben 'poenostavljen' režim, da se izvaja carinjenje potem, ko je pošiljka že dostavljena. Tako iz ZDA dobim pošiljko v 2-3 dneh dostavljeno v hišo, medtem ko se je pri FedEx-u takrat vsa carinska procedura šele začela in trajala najmanj dodatna dva dneva (kdaj tudi cel teden!) - na koncu pa še niso bili nič cenejši od DHL-a.

Kar pa se tiče Pošte Slovenije, imam doma dobre izkušnje (na vasi se pač poznamo...), v pisarni pa ravno obratno. Poštar napiše obvestilo za priporočeno pošto in ga vrže v nabiralnik, ker se mu ne ljubi hoditi po bajti. Grem naslednji dan na pošto po pošiljko in se pritožim zaradi nedostavljanja. Nato se stvar popravi za kakšen mesec...potem pa spet vse od začetka.

tomaz88 ::

v zadnjih 2 letih sem prejel vsaj 1-1,5 pošiljko na mesec preko upsa (iz uk če je važno), nikoli ni bilo nobenih tečav
vse je vedno prišlo v 24h, nepoškodovano, šofer me vedno pokliče uro ali dve prej, da se zmeniva za točen čas (ki se ga nato tudi drži), potem pa še 10 kakih 10 min prej za vsak slučaj
enkrat sem zaspal in ga kličem, povem kaj je blo in da ni problema če prinese jutri, ampak mi je človek po koncu delovnega časa prinesel paket

gls je tko tko... odvisno na kakega šoferja naletiš, sem imel že izkušnje s takimi, da res ni pripomb do takih ki ti gredo ponarejat podpis in tlačit stvari v nabiralnik.. sedaj pa itak nimam vec problemov ker vse narocim v parcelshop

dhl, mam premalo izkušenj za resen komentar in se bom vzdrćal

pošta slovenije je pa spet odvisna od lokalnega poštarja in ostalih uslućbencev, glih tko kot pri glsu se splača najt eno dobro pošto in stvari naročat poštno ležeče tam

LeQuack ::

Ali pri UPS dostavljajo tudi v soboto?
Quack !

Leprechaun ::

Sam še z nobeno dostavljalno službo nisem imel težav, je pa res, da je pri nas 99% časa vedno nekdo doma in smo z vasi, če nekoliko pretiravam bi lahko paket stal 1 mesec pred vhodom pa bi tam tudi ostal. Z UPS sem imel samo dobre izkušnje, vedno so me prej poklicali na telefon, ki sem ga navedel.
*************************************************************

Paul George ::

Ima kdo kako info, kako UPS dostavlja navadno poštno pošiljko in ne paketa pri nas v Sloveniji? Ali to za njih opravi Pošta Slovenije ?
Čakam na nekaj iz Belgije že tri dni in postajam malo nervozen, ker so rekli da bo trajalo 2-3 in stvar počasi že potrebujem ?

Marina2 ::

Katastrofa od UPS - Naročila sem izdelke pri Spartoo.si, Iz njihove strani je bilo vse korektno. Zataknilo pa se je z dostavo. Nekorektnosti so kar sledile.
1. Niso me obvestili kdaj bodo pošiljko dostavili.
2. Imela sem vračilo paketa, ki ga nisem mogla vrniti, saj se nisem mogla dogovoriti Niti z uslužbenko, Niti z vodjo go. Urško, da pridejo po paket v sredo, čeprav pobirajo do 17h Niti v četrtek, (čakala sem jih ves dopoldan, nakar so poklicali, da jih tega dne ne bo), prišli bi v petek pa še to se ne dogovarjajo ampak določijo kdaj bodo prišli ( in jih lahko spet čakaš ves dan.)
3. Ko jih kličeš, čakaš 20 minut, da se oglasijo.
4. Ko sem želela v sredo govorit z go. Urško, jo ni bilo mogoče dobit., kljub temu da so mi povedali, da Delajo od 10-17h, ura pa je bila 16.30.
5. Pošiljko sem morala odnesti in prositi receptorja v nekem podjetju, da je predal pošiljko.
Za urejanje, vračila pošiljke sem porabila 3 ure, za dogovarjanje z službo UPS.Si- Brnik, ter 2 uri čakanja, da so sporočili, da jih ne bo.

Še bi kaj naročila pri vas, pa zaradi takega cirkusa oz.te slabe izkušnje, ste izgubili stranko.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5715163 (8580) jocoj
»

DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9545864 (16705) uporabnik50
»

DPD rant

Oddelek: Loža
173612 (3408) d4vid
»

Izgubljena pošiljka (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5718395 (11025) Šimpanz
»

Dostavna služba dostavila kr nekomu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10022968 (16460) xxxul

Več podobnih tem