» »

Rewards 1

Rewards 1

Corn ::

Mogoče ste že slišali za rewards 1? (To je stran kjer lahko dobiš nagrade zastonj, ampak zato moraš delati ponudbe ("Offers"), če hočemo da tole ponudbo naredimo se moramo na določeni strani registrirati, tako dobimo točke. Če imamo naprimer 10 točk lahko dobimo prek email-a Ultimate Game Card in tako lahko igramo Vse MMORPG-je zastonj.)

Podobne strani so tudi prize rebel, gamin lagoon, bee premium...

Problem pa je v tem, da so te ponodube na vseh teh straneh na razpolago samo v USA, Canada, Australia, UK. (Tako ne morem delati ponudb in ne morem dobiti točk)
Zanima me, če obstaja podobna stran kjer bi lahko delal ponudbe tudi tukaj v Sloveniji :p.

Hvala za odgovor in Lep pozdrav ^^

gkovac ::

Zakaj se mi tole sliši kot neka piramidna igra?
lp,

Snegec ::

Zakaj se mi tole sliši kot neka piramidna igra?

Ker je ;)
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Julijanman ::

Ja, imaš prav te strani ko si jih naštel nimajo niti 1 offer za Slovenijo, ali pa sploh ne dobavljajo k nam.

Takšne strani pri katerih lahko dobiš te kartice pa to še nisem zasledil, pa čeprav sem veliko že okoli tega delal.
Edino kar obstaja in je zelo podobno temu kar imaš, so tiste strani ki če recimo narediš 1 offer in dobiš noter recimo 6 ljudi, pošjejo
zastonj PS3, Wii, Karkoli pač.. In dobro je to da pošiljajo v Slovenijo, in na vsaki strani sem tudi našel po 1 offer kjer ti ni treba plačati
čisto nič (ponavadi je zmeraj kakšen $1.65 trial, tukaj so zastonj), kar pomeni da ga dobesedno dobiš zastonj.

LP, Julijan

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bitcoin presegel 10.000 dolarjev (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
29684593 (74350) Machete
»

Piramidni sistem ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15041832 (24119)          
»

Namenske škatle za rudarjenje bitcoinov velik hit (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
10443812 (38780) M.B.
»

Veliki denarji in malo dela (strani: 1 2 3 )

11117844 (11237) Elemen_T
»

Agloco - Oglaševalska mrzlica prihaja! (strani: 1 2 3 )

14014083 (8423) Tody

Več podobnih tem