Forum » Slo-Tech » Pomagajte slo-techu :) (pisanje člankov)
Pomagajte slo-techu :) (pisanje člankov)
SmeskoSnezak ::
Se ne vem, kak bi reko tem lenobam tu gor, da niti sami sebe ne spromovirajo. (ker nikjer nisn opazo kake novice) No, pa da jih ne bom kritiziral, bom rajš kar napisal, kaj so iznajdli.
Končno lahko uporabniki pomagajo slo-techu in njegovim obiskovalcem z pisanjem "strokovnih člankov". Zdaj bo vsak vprašal:"Kako, prosim?" Ja, prav berete. Napišete lahko "članek" oz. kako ste kakšno stvar rešili. Če želite deliti svoje znanje kakšnega programa, kako ga bolje nastaviti, urediti, itd. Lahko napišete, kako ste zmodificirali ali izbolšali strojno opremo, komponento.
In kako to gre? V oddelkih Programska Oprema in Strojna Oprema (kolko sn na hitro ugotovil) imate pri Novi temi spodaj dve možnosti. Izberete drugo opcijo: "tehnična pomoč (rešljiv tehnični problem brez mnenjskih debat)".
In tako ste napisali "članek", katerega lahko ljudje preberejo, ne morejo pa komentirati. No,če lahko temu tako rečemo. V bistvu malo promocije te nove funkcije ne škodi :P
Končno lahko uporabniki pomagajo slo-techu in njegovim obiskovalcem z pisanjem "strokovnih člankov". Zdaj bo vsak vprašal:"Kako, prosim?" Ja, prav berete. Napišete lahko "članek" oz. kako ste kakšno stvar rešili. Če želite deliti svoje znanje kakšnega programa, kako ga bolje nastaviti, urediti, itd. Lahko napišete, kako ste zmodificirali ali izbolšali strojno opremo, komponento.
In kako to gre? V oddelkih Programska Oprema in Strojna Oprema (kolko sn na hitro ugotovil) imate pri Novi temi spodaj dve možnosti. Izberete drugo opcijo: "tehnična pomoč (rešljiv tehnični problem brez mnenjskih debat)".
In tako ste napisali "članek", katerega lahko ljudje preberejo, ne morejo pa komentirati. No,če lahko temu tako rečemo. V bistvu malo promocije te nove funkcije ne škodi :P
@ Pusti soncu v srce... @
Primoz ::
Ni stvar čisto temu namenjena ... moram še par stvari namestit gor in sprobat. Potem sledi novica.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Kvalitetne tehnične članke pa seveda sprejemamo (in plačujemo) .. samo če se v postopku objave izkaze, da vsebujejo vsebinske napake, potem traja celo večnost do popravka in objave.
M-XXXX ::
Se je videlo pri vaši zainteresiranosti za pri testih... Ne 1600x1200 ni dovolj, ne samo eden high end laptop ni dovolj, ne samo 5 ali 6 grafičnih kartic ni dovolj za test. Sem videl vašo (tvojo?) zainteresiranost.
Just my 50 cents
Just my 50 cents
Ja ... pa kot je rekel M-XXXX PR člankov o izdelkih ne objavljamo.
V-i-p ::
Kvalitetne tehnične članke pa seveda sprejemamo (in plačujemo)
Primož, če ni skrivnost, koliko pa navrže "povprečen" članek? Vem, da je težko rečt pa vseeno...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
A, tak je, Primoz. Ma sn mislo, da spet kaka nova funkcionalnost, kot tisto o temah, ko nisn vido ne vedel o njih :) Zato pa sn rajš tudi to temo ustvaril.
Tr0n ::
Upam, da se bodo ti "tehnicni" posti kaj moderirali oz. da ne bo moral vsak Lojze objavit nekaj, kar ne drzi oz. je napacno.
mtosev ::
Kvalitetne tehnične članke pa seveda sprejemamo (in plačujemo) .. samo če se v postopku objave izkaze, da vsebujejo vsebinske napake, potem traja celo večnost do popravka in objave.
pod sankom a?
uvedite. nagrade za doloceno st. postov. like en plisast medvedek za 10.000ti post. za 150.000 pa avatar po zelji.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Tebi bomo dali nagrado, če boš začel pisati dolge poste, ki bodo meli smisel. Že jaz sam ti prnesem celo gajbo!
Tu pa ne smeti z offtopic finto in naj mu nobeden ne replicira! /offtopic off
Tu pa ne smeti z offtopic finto in naj mu nobeden ne replicira! /offtopic off
mtosev ::
ce ti tu ni vsec gres drugam. lp
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Azrael ::
Primož:
Kvalitetne tehnične članke pa seveda sprejemamo (in plačujemo)Od kdaj pa članke plačujete, če to ni skrivnost?
Nekoč je bil Slo-tech.
luli ::
A plačate tut obresti k so se nabrale? :)
A ne vidiš, da plačujejo samo kvalitetne tehnične članke?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vulkan APIOddelek: Strojna oprema | 3143 (1465) | FireSnake |
» | Francija blokirala Sci-Hub in LibgenOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7767 (5266) | poweroff |
» | Lažne znanstvene revije problem, na katerega nista imuna niti Harvard in StanfordOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5749 (4453) | poweroff |
» | Totalno nesposobna ekipa ST (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 12610 (6868) | hruske |