Forum » Loža » kako odpoklicati že poslan paket
kako odpoklicati že poslan paket
danaj ::
ok stvar je taka
z modelom iz amerika bova menjala neke komponente, rekel sem mu da mu pošljem paket in mu dam sledilno številko ampak da zahtevam da se v parih urah on oglasi s sledilno številko in dokazom da je paket odposlan z njegove strani.
zdej se bojim da ko mu enkrat pošljem paket in mu dam sledilno cifro se on odloči da pa le mogoče ne bi poslal svojga paketa, moj paketek pa pridno krajša razdaljo med njima.
zato me zanima ali je mogoče paket enkrat ko je napoti odpoklicati/zamenjati naslov ali karkol drugega. pošta slovenije, DHL, UPS...ni važno kakršenkoli namig je dobrodošel
hvala
z modelom iz amerika bova menjala neke komponente, rekel sem mu da mu pošljem paket in mu dam sledilno številko ampak da zahtevam da se v parih urah on oglasi s sledilno številko in dokazom da je paket odposlan z njegove strani.
zdej se bojim da ko mu enkrat pošljem paket in mu dam sledilno cifro se on odloči da pa le mogoče ne bi poslal svojga paketa, moj paketek pa pridno krajša razdaljo med njima.
zato me zanima ali je mogoče paket enkrat ko je napoti odpoklicati/zamenjati naslov ali karkol drugega. pošta slovenije, DHL, UPS...ni važno kakršenkoli namig je dobrodošel
hvala
Zheegec ::
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
st0jko ::
Če ga ne poznaš res dobro se v take stvari ne spuščaj. Mirne volje te lahko nategne, medtem ko ve, da ga v ameriko pa le ne boš šel iskat. :)
Lahko pa narediš tako. Pošlji mu en kamen, ko dobiš njegovo pošiljko(tisto za kar sta zmenjena), mu pa pošlji pravo stvar z pojasnilom, da mu pač nisi zaupal.
Lahko pa narediš tako. Pošlji mu en kamen, ko dobiš njegovo pošiljko(tisto za kar sta zmenjena), mu pa pošlji pravo stvar z pojasnilom, da mu pač nisi zaupal.
keks?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upanje, da pošiljka prispe?Oddelek: Loža | 3792 (2181) | lolipop2 |
» | Sum scam-a pri pošiljanju paketa v tujino - Help me, please!Oddelek: Loža | 1971 (1097) | MIHAc27 |
» | Težave z Paypalom, prosim za pomoč. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12250 (9969) | markuljac |
» | hitra pošta - EU?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1154 (846) | Machete |
» | Izgubljena pošiljka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18954 (11584) | Šimpanz |