Forum » Programska oprema » Virtualna namizja na x64 OS
Virtualna namizja na x64 OS
B & O ::
Sam redno uporabljam Deskspace, sicer na x86 in dela bp in tekoče. Pred kratkim sem na svoj primarni PC naložil x64 Visto in Deskspace. Stvar sicer deluje, je pa nadvse zoprno ker se mi pri vsakem zagonu PC-ja sesuje explorer.exe in traja spet nekaj časa da se zažene.
Pozna kdo kak podoben program ki preverjeno deluje bp na x64 OS? Ali pa mogoče vzrok zakaj bi mi Deskspace vedno obesil explorer?
Pozna kdo kak podoben program ki preverjeno deluje bp na x64 OS? Ali pa mogoče vzrok zakaj bi mi Deskspace vedno obesil explorer?
bluefish ::
Kaj pa če uporabiš kaj preprostejšega - nvidia gonilniki že po default omogočajo več namizij, seveda ne v taki podobi, kot konkreten program.
B & O ::
Hm... Nekak sem bil že od Madrive pred parimi leti navajen takega ravnanja z okni (kocka), samo da mi je tam še tolk bol všeč efekt maxi/minimiziranja
Zato se mi tudi dopade Deskspace in bi želel posebej program. Čeprav na uradni strani piše da podpira tudi x64, ne vem ali to potem samo meni nagaja ali je sesuvanje vključeno v paket.
Zato se mi tudi dopade Deskspace in bi želel posebej program. Čeprav na uradni strani piše da podpira tudi x64, ne vem ali to potem samo meni nagaja ali je sesuvanje vključeno v paket.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# in SQLite knjižicaOddelek: Programiranje | 1106 (840) | bsslo |
» | Napovedan prevajalnik CUDA C za x86Oddelek: Novice / Procesorji | 4723 (3644) | noraguta |
» | Windows XP hoče živeti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9044 (5909) | ALT |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9453 (8082) | Razerzone |
» | windows xp 64Oddelek: Operacijski sistemi | 1097 (867) | fitipalDDi |