Forum » Operacijski sistemi » windows xp 64
windows xp 64
mihakasopiha ::
mene pa zanima če kdo uporablja 64 bitne windowse xp in kako kej delajo.če se jih splača inštalirat (če maš že 64bitn procesor,zakaj nebi mel še windowsov).slišu sm da baje ni drajvrjev za tipkovnce pa miške za te windowse.
SuperHik ::
prav si slišal
sem uporabljal x64 ene pol leta.
Logitech MX500 ni imela driver-jev, Logitechov Webcam tudi ne zato sploh ni delal. za Microsoft multimedia keyboard, so šele pred kratkim izdal intellitype za x64.
sem prešaltal nazaj na 32-bit. dokler ne bo full support-a ne grem nazaj.
cu
sem uporabljal x64 ene pol leta.
Logitech MX500 ni imela driver-jev, Logitechov Webcam tudi ne zato sploh ni delal. za Microsoft multimedia keyboard, so šele pred kratkim izdal intellitype za x64.
sem prešaltal nazaj na 32-bit. dokler ne bo full support-a ne grem nazaj.
cu
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...
aljo82 ::
Jest jih mam ze malo vec kot leto in ne grem nazaj na 32 bit za noben dnar, ker vse cist prevec pocas laufa na x86 verziji, sploh pa se hitrost graficne ne more primerjat z 32 bit, in sem zdej tud Vista build 5308 64 bit insttaliru kot drugi system, kar se pa driverjev tice mam pa kr originalne od xp-jev, ker mi je pac cist odvec da mi kaze kolk mam se baterije na miski pa kolk je signal dobr itd. ker se itak ne spreminja za baterije pa tud pogruntas kdaj so crknle...lol, je pa res da mam Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 od microsofta tko da mogoce da bi za kaksno znamko lahko nastal problem sam jo pa pac prjavs kot standardno mis.
p.s.Se pa prednosti poznajo tud pri RAID-u....sele pr teh winsih prblizn vidis cesa je tvoj 64bitn procesor dejansko sposoben
p.s.Se pa prednosti poznajo tud pri RAID-u....sele pr teh winsih prblizn vidis cesa je tvoj 64bitn procesor dejansko sposoben
~Speed ::
aljo82, kakšen raid imaš, če ni skrivnost?
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
fitipalDDi ::
a win vista imaš 32 ali 64 bitne?
Če so WIN VISTA 32 bitni, ali so pol isti driverji kot za XP 32bit?
Kaj pa špili ... na XP64 in VISTA ... je kdo že kaj testiral?
Sem inštaliral na C WIN XP64 + na D WIN VISTA ... se mi zdi da 32 bit ... pa bom mal
testiral čez vikend
Če so WIN VISTA 32 bitni, ali so pol isti driverji kot za XP 32bit?
Kaj pa špili ... na XP64 in VISTA ... je kdo že kaj testiral?
Sem inštaliral na C WIN XP64 + na D WIN VISTA ... se mi zdi da 32 bit ... pa bom mal
testiral čez vikend
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 začel uspešno (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15265 (10947) | Jst |
» | 32 ali 64bit? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 24488 (23641) | bluefish |
» | Pomnilnik v Windows: 1. del (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9771 (7355) | Jst |
» | 32, 64 in 86 bitna različicaOddelek: Operacijski sistemi | 8573 (7713) | OmegaM |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9438 (8067) | Razerzone |