» »

Dober ponudnik za phpBB

Dober ponudnik za phpBB

Testman42 ::

Yo
Katerega ponudnika bi mi priporočali za postavit forum?
Kriteriji so da je zastonj, da ne dobim bannerja, podpira MySQL, pa tam okol 40 Mb prostora (5 Mb za phpBB 3 ostalo pa za .sql bazo), pa da nima omejitve pri uploadu.
BTW a sem zelo izbirčen??
Do zdej sem bil vedno zadovoljen z awardspace-om, sam ker ima omejitev uploada 500 Kb nemorem gor spravit moje že obstoječe .sql baze, ki je velika 8.4 Mb, oziroma zazipana 744 Kb. Ali pa če morda obstaja kak hack za ta problem? Sem že poskušal razdeliti datoteko pa na strežniku nazaj sestavit sam ni šlo.

Hvala

Lep pozdrav
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

HardFu ::

za te kriterije bo dober katerikoli ponudnik, prakticno vsi imajo PHP in Mysql pa tudi bistveno vec prostora ze v najmanjsih paketih, ki stanejo cca 50€ letno
http://codeable.io

overlord_tm ::

BTW a sem zelo izbirčen??

Jap, zatonski imajo prakticno vsi omejitev. Ubistvu hoces, da ti nekdo da nekaj zastonj :D

Bi pa tako kot je receno, dobil to za minimalne pare letno, max 3e mesecno. Jaz sem dal pomoje 120e za 3 leta hostinga, neomejeno prostora, baz, prenosa, emailov, edina omejitev, ki sem jo opazil je da imam lahko samo eno domeno.

WinsuckeR ::

Če maš pameten projekt...se da dobit tut sponzorja... recimo nekoga, ki potrebuje reference 0=).

mmorph ::

@Lolek
Pošlji mi predstavitev ali link do dosedanjega foruma (na PM), da vidim tematsko usmeritev tvojega foruma, pa če je ok ti lahko na svojem strežniku odstopim tale drobiž ki ga rabiš 8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376298213 (21505) hariscorale
»

gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )

8625561 (1674) Lonsarg
»

Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )

8517519 (8439) next3steps
»

Spletno gostovanje

Oddelek: Omrežja in internet
427118 (6224) techfreak :)
»

Kje gostovati?