» »

Adobe Encore CS3/4 napake

Adobe Encore CS3/4 napake

Dead_Meat ::

Ok, zdaj imam že poln kufr tega programa. Od Adoba sem pač pričakoval več in očitno se lahko fajn ugriznm v jezik, če sem komu kdaj predlagal tovrstne pakete.

Že kakšen mesec in več delam na enem obširnem projektu (ki je pravzaprav zaključen) v Adobe Encore CS4. Gre za DVD authoring, kjer je ogromno menujev, materiala, videa... itd. Notri je čez 10 menujev z predoglednim videom.
Vendar, težava nastane, ko želim ta projekt Buidat. Nima veze, ali v Flash ali DVD Image... pri obeh se pojavi ista napaka. Kolikor je "animation menu" vklopljen, mi ob transcodanju teh menujev vrže ven napako, ki mi je popolnoma tuja. Tudi na spletu ne najdem rešitve.

V kolikor izključim animacijske menuje, napake ne prikaže. Poskusil sem že vse živo; od precodanja video materiala v drug standard, preimenovanja, popravljanje menujev, na drugih računalnikih, buildanje z starejšo verzijo CS3, emuliranje in buildanje v drugih operacijskih sistemih, igranje z delavnimi datotekami encorja, odpiranje novega projekta z le nekaj videi.... vse živo... sem že pozabil, kok različnih variant sem ubral.
Ampak zadeva enostavno NE deluje. Enomesečnega projekta enostavno ne morem zaključit.

Mi preostane samo še dvocevka v usta in zbogom?

LP

Evo, sem na blog spisal vse variante, ki sem jih preizkusil.
http://juvan.net/?p=93

Prosim za pomoč!

Prišel sem do rešitve.

Ves video material je potrebno pred vnosom v projekt pretvoriti v "Microsoft AVI". To si lahko pomagate z Adobe Encoderjem, ki je v paketu.

Sedaj deluje brez problemov.

Hvala vseeno. Očitno sem se moral izpovedati, da sem končno prišel do rešitve.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adobe Voco je 'Photoshop za zvok'

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
389137 (6908) bMozart
»

Adobe kaže pot v prihodnost: naročnina na programsko opremo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
21050215 (43408) Nummy
»

Adobe Premiere Pro vsesorte

Oddelek: Zvok in slika
252301 (1394) jozekuch
»

izdelava menujev za dvd

Oddelek: Zvok in slika
101195 (1041) ;-)
»

Dvd authoring