Forum » Pomoč in nasveti » nod 32 4
nod 32 4
pol3ni ::
Imam zadnjo vezijo nod 32,vendar se mi ikona v opravilni vrstici kljub updatu ne obarva zeleno.Odkril sem da je razlog v tem da zaradi tega ker imam izklopljen update windowsow.Ali kdo ve kje se izklopi nod da mi ne bi pregledoval update windwsow
ModriN96 ::
Da maš ikonco skos oranžno ne pomeni da maš izklopljen windows update ampak da nimaš zadnjih popravkov za windowse...
Pr men je blo isto na začetku, ko sm dau pa vse popravke za windowse gor je pa zdej skos zelena ikona.
Pr men je blo isto na začetku, ko sm dau pa vse popravke za windowse gor je pa zdej skos zelena ikona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo visoka poraba CPU (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7578 (6327) | krneki0001 |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40467 (15449) | brainiac20 |
» | Virus, ki se ga ne morem znebiti!Oddelek: Programska oprema | 1164 (1002) | |Luka| |
» | Tokrat varnost za ta konec tedna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8053 (6219) | EjTi |
» | VX2 - neuničljiv TrojanecOddelek: Pomoč in nasveti | 2069 (1634) | kotocom |