Forum » Izdelava spletišč » Coldfusion - anketa
Coldfusion - anketa
gwertix ::
rabil bi pomoč, saj sem zabil cel današnji dan in to brez uspeha (brskal sem po internetu, tudi knjigo sem si sposodil v knjižnici, ...) a mi ni uspelo storiti tega, zato sprašujem za vašo pomoč, če mi bo kdo znal odgovoriti (ali mi navesti čimboljše linke, ki lepo prikazujejo sledeče:
izdelujem spletno stran v dreamweaverju, sedaj pa bi rad izdelal anketo na spletni strani, katere rezultati bi se samodejno shranjevali v bazo podatkov (v tabel0, npr. ime, priimek, ...). to je moj problem. Probal sem povezavo access in coldfusion pa brez uspeha. Kako bi se to naredilo???
hvala že v naprej,
LP
izdelujem spletno stran v dreamweaverju, sedaj pa bi rad izdelal anketo na spletni strani, katere rezultati bi se samodejno shranjevali v bazo podatkov (v tabel0, npr. ime, priimek, ...). to je moj problem. Probal sem povezavo access in coldfusion pa brez uspeha. Kako bi se to naredilo???
hvala že v naprej,
LP
Tody ::
To se lahko naredi edino z PHP ali ASP ali kakim podobin jezikom. Lahko vzameš že narejeno in jo samo povežeš z bazo. hotscripts.com maš na tone tega
aha pole morem to u php - a bi lohko dobil kakšno bolj podrobno poujasnilo al pa usaj link, da vem kej zdej delat naprej???
hvala že v naprej ...
hvala že v naprej ...
hvala za link, je bil res fuuulll uporaben. Kej nej rečem - hvala
grrrrrrr
Sej se res ne spoznam nvem kej na php, asp, ... samo za google sem pa že slišal.
in kej nej dejansko u googlu iščem??? (php form send result tu database, how to create form and database, ...) Sem že use preiskal, žal pa zadeve niso (po mojem) tko enostavne oz. jih sam ne razumem, zato sem pa tudi vprašal in naredil novo temo na forumu.
še kakšna uporabna pomoč, kako naj se zadeve lotim???
grrrrrrr
Sej se res ne spoznam nvem kej na php, asp, ... samo za google sem pa že slišal.
in kej nej dejansko u googlu iščem??? (php form send result tu database, how to create form and database, ...) Sem že use preiskal, žal pa zadeve niso (po mojem) tko enostavne oz. jih sam ne razumem, zato sem pa tudi vprašal in naredil novo temo na forumu.
še kakšna uporabna pomoč, kako naj se zadeve lotim???
oslaj ::
Polls & Voting na hotscripts.com, kot ti je nekdo zgoraj napisal. Pa še to si bil preleni da bi 5x kliknil.
Gandalfar ::
http://polldaddy.com/ ti da "embed" kodo, isto kot youtube. Tako da lahko vkljucis anketo kar v coldfusion html skripte.
infiniteLoop ::
BTW: Noben php ni potreben. Coldfusion je polnopraven serverski programski jezik - bi pa menda bilo potrebnega nekaj know-howa.
None of us is as dumb as all of us.
aha se je men zdelo ... to bi rad naredu za informatiko v šoli in je profesor reku nej to naredim v povezavi dreamweaver - coldfusion, mene zdej zanima če kdo ve kko se to naredi ... sem si res pogledow ful tutorialow na youtubu, prebral, ... samo stvari še zmiri nism poštekow ...
prosim za pomoč ...
hvala, LP
prosim za pomoč ...
hvala, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NaročiloOddelek: Izdelava spletišč | 1280 (941) | inbox |
⊘ | ColdFusion NE umira. Koga zanima? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4238 (2755) | Ziga Dolhar |
» | Kako narediti kratko anketo?Oddelek: Izdelava spletišč | 2590 (1939) | tommy boy |
» | HTML vprašalnik preko e-pošteOddelek: Izdelava spletišč | 2274 (1951) | MihaFirst |
» | Upravljanje s spletno stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1990 (1771) | MRB0rYS |