Forum » Pomoč in nasveti » 5.1 zvočniki - vezava
5.1 zvočniki - vezava
hcet ::
Pozdravljeni, imam en hudi problem in ker sem v tem hudi n00b se obračam na vas..
Doma imam LCD televizor, računalnik in xbox 360, pa me zanima kako naj to vseskupaj povežem, da bo za vse naprave deloval 5.1 sistem zvožnikov.
xbox 360 je trenutno priklopljen preko HDMI kabla, računalnik pa preko vhoda za slušalke :)
Prosim lepo pomagajte.
Doma imam LCD televizor, računalnik in xbox 360, pa me zanima kako naj to vseskupaj povežem, da bo za vse naprave deloval 5.1 sistem zvožnikov.
xbox 360 je trenutno priklopljen preko HDMI kabla, računalnik pa preko vhoda za slušalke :)
Prosim lepo pomagajte.
delfinus ::
5.1 receiver bos moral kupit in priklopit zvocnike na njih. Xbox bos priklopil na A/V receiver in iz A/V receiverja na TV.
Mozno je tudi, da samo digitalni audio iz Xboxa peljes direktno na A/V receiver in Xbox video direktno na TV. Zvocniki so priklopljeni na A/V receiverju tudi v tem primeru.
lp, d.
Mozno je tudi, da samo digitalni audio iz Xboxa peljes direktno na A/V receiver in Xbox video direktno na TV. Zvocniki so priklopljeni na A/V receiverju tudi v tem primeru.
lp, d.
hcet ::
Ok, sedaj sem se odločil, da nabavim že narejen sistem, se pravi dvd player + zvočniki.. reciverja nebom kupoval ker so predragi :P
Sedaj pa me zanima katerega od teh naj kupim? Imeti mora najmanj dva digitalna audio vhoda!
Sedaj pa me zanima katerega od teh naj kupim? Imeti mora najmanj dva digitalna audio vhoda!
fraising ::
Logitech z5500 is teh way to go! Mam doma priklopljeno gor PS3 + HDX1000 in dela kot urca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Budget surround soundsystem za dnevnoOddelek: Zvok in slika | 6342 (5127) | Bearrorist |
» | Priklop hišnega kinaOddelek: Zvok in slika | 5780 (3620) | ninjaxx |
» | Nakup A/V Receiverja (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 48403 (29868) | Anney |
» | Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11178 (8189) | BigWhale |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34704 (17475) | josko674 |