Forum » Loža » Odštevanje do padca trenutne vlade
Odštevanje do padca trenutne vlade
Ramon dekers ::
levaki so imeli do sedaj popolno komando, total control, ko je denarja narodu zmanjkalo se mu je strgalo.
edit: narodu mislim, oz. se mu še bo.
Aja da na omenim, nevem kako dolgo bi policija ščitila vladne riti.
edit: narodu mislim, oz. se mu še bo.
Aja da na omenim, nevem kako dolgo bi policija ščitila vladne riti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
Okapi ::
janša bi lahko brez problema zvozil zadeve, in spremenil smer, v svoje vrste bi moral vzeti samo ljudi tipa lahkovnik, iz stranke pa zmetati ljudi tipa ruplV nekem paralelnem vesolju mogoče. V našem pa bo Rupel zunanji minister, Gorenak notranji, Grims kulturni, Brezigarjeva za pravosodje, Krkovič za obrambo ... Kako je bilo z ekonomisti pod JJ smo pa enkrat že videli - na otvoritvi so igrali namizni fuzbal in se na veliko šopirili, čez en mesec so pa odstopili, ko so videli, da je treba tudi delati, ne samo teoretizirati.
O.
djordjevic ::
čez en mesec so pa odstopili, ko so videli, da je treba tudi delati, ne samo teoretizirati.O.
Po mojem pa so potegnili črto, ker so videli, da tako kot bi oni radi delali, ne bodo mogli. Ker se je šefe usral tapravih, korenitih reform. In se jih bo spet. Ker kao 'ne bodo potrebne'. Kot baje ni pokojninska. Hebena demagogija.
No grave is deep enough to keep us in chains.
janša bi lahko brez problema zvozil zadeve, in spremenil smer, v svoje vrste bi moral vzeti samo ljudi tipa lahkovnik, iz stranke pa zmetati ljudi tipa ruplV nekem paralelnem vesolju mogoče. V našem pa bo Rupel zunanji minister, Gorenak notranji, Grims kulturni, Brezigarjeva za pravosodje, Krkovič za obrambo ... Kako je bilo z ekonomisti pod JJ smo pa enkrat že videli - na otvoritvi so igrali namizni fuzbal in se na veliko šopirili, čez en mesec so pa odstopili, ko so videli, da je treba tudi delati, ne samo teoretizirati.
O.
rupel bi moral ven, kaj pa je narobe z grimsom pa mi povejte vi
USS Liberty ::
..poglej par posov visje pa bos videl s kaksnim zaslepljenim besom po nekih poracunicah in hvalo duceta in ostalih Gim(a)s-cev z njihovim stilom diskvalifikacije se tukaj grejo.
sam diskvalificiraš v tem postu, potem pa druge obsojaš diskvalifikacije...
ali si malo zmeden, ali pa si hinavski... najbrž tisto drugo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
solatko ::
Če je Grims vrh strokovnjakov v SDS, potem se nam piše še slabše, kot je sedaj.
Oblast mora dobiti Plemeniti, je edini, ki mu je kaj do slovenstva in edini, ki še ni bil v kakšni kolobociji.
Deluje populistično, vendar ima enega višjih IQ med kekci, ki že 20 let zidajo in podirajo gradove v tem našem peskovniku.
Oblast mora dobiti Plemeniti, je edini, ki mu je kaj do slovenstva in edini, ki še ni bil v kakšni kolobociji.
Deluje populistično, vendar ima enega višjih IQ med kekci, ki že 20 let zidajo in podirajo gradove v tem našem peskovniku.
Delo krepa človeka
jype ::
solatko> Oblast mora dobiti Plemeniti, je edini, ki mu je kaj do slovenstva in edini, ki še ni bil v kakšni kolobociji.
A ne bi pol rajš kšnga bl poštenga lopova, mogoče?
A ne bi pol rajš kšnga bl poštenga lopova, mogoče?
Če je Grims vrh strokovnjakov v SDS, potem se nam piše še slabše, kot je sedaj.
in ti to veš, ker poznaš grimsa osebno? Sem čakal na te butaste izjave, sedaj čakam še kakšno o aferski, kako je bil tudi on v tej aferi, ali mogoče mogogoče kako je bil on še v plenicah z okupatorjem... Obupni ste nekateri. Kar se jelinčiča tiče... Brez besed.
PaX_MaN ::
Ramon dekers je izjavil:
Djordjevic ti ne ves kaj se dogaja v Sloveniji in kako na veliko se krade, tudi če revizija SLUČAJNO najde nepravilnosti, se le te ne posluša in dela dalje po starem.
Konkretno kako veliko?
USS Liberty ::
V nekem paralelnem vesolju mogoče. V našem pa bo Rupel zunanji minister, Gorenak notranji, Grims kulturni, Brezigarjeva za pravosodje, Krkovič za obrambo ... Kako je bilo z ekonomisti pod JJ smo pa enkrat že videli - na otvoritvi so igrali namizni fuzbal in se na veliko šopirili, čez en mesec so pa odstopili, ko so videli, da je treba tudi delati, ne samo teoretizirati.
lahko bi ekipo nobelovcev, najbolj sposobnih ljudi na tem planetu skupaj nabrali, pa bi ti in podobni še vedno izbrali "nove" obraze kot so Majda Potrata, Aurelio Juri, Cveta Zalokar, Gregor Golobič, Miran Potrč, Tone Anderlič, Melita Župevc, Vito Rožej...
Ti si tipičen slovenski volivec zaradi katerih je Slovenija izgubila 20 let po osamosvojitvi. Ti in podobni ste nas naredili za evropsko belorusijo saj vedno podprete kandidate, ki vam jih ponudi Lukašenko iz murgel, samo pred vsakimi volitvami se malo prefarbajo, da imate spet razlog, da izvolite ene in iste "nove" obraze.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
pax_man nekako takole gre, če ponazorim: če Evropska unija dodeli sredstva se le teh porabi 30 do 40 posto za to zakar so bila dodeljena, ostalo izgine, se opere......
Ramon dekers je izjavil:
pax_man nekako takole gre, če ponazorim: če Evropska unija dodeli sredstva se le teh porabi 30 do 40 posto za to zakar so bila dodeljena, ostalo izgine, se opere......
Primer?
(Aja, po žolču izlitem, kako "ful kradejo vsi in od vsepovsod" - je to to?)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
USS Liberty je izjavil:
V nekem paralelnem vesolju mogoče. V našem pa bo Rupel zunanji minister, Gorenak notranji, Grims kulturni, Brezigarjeva za pravosodje, Krkovič za obrambo ... Kako je bilo z ekonomisti pod JJ smo pa enkrat že videli - na otvoritvi so igrali namizni fuzbal in se na veliko šopirili, čez en mesec so pa odstopili, ko so videli, da je treba tudi delati, ne samo teoretizirati.
lahko bi ekipo nobelovcev, najbolj sposobnih ljudi na tem planetu skupaj nabrali, pa bi ti in podobni še vedno izbrali "nove" obraze kot so Majda Potrata, Aurelio Juri, Cveta Zalokar, Gregor Golobič, Miran Potrč, Tone Anderlič, Melita Župevc, Vito Rožej...
Ti si tipičen slovenski volivec zaradi katerih je Slovenija izgubila 20 let po osamosvojitvi. Ti in podobni ste nas naredili za evropsko belorusijo saj vedno podprete kandidate, ki vam jih ponudi Lukašenko iz murgel, samo pred vsakimi volitvami se malo prefarbajo, da imate spet razlog, da izvolite ene in iste "nove" obraze.
pa verjameš ali ne če bi prišla jankovič in kučan eden na čelo lds, drugi v zares bi ti dve stranki zmagali. Potem bi se karnaenkrat pojavila kresnička in golobič kot kakšni ministri. Korl pa bi bil normalno spet zraven
Ramon dekers je izjavil:
Primer?
nebi o konkretnih imenih, številkah, res ne. Je bil pa grims zraven ko so ugotavljali in delali revizijo pri kar nekaj primerih. Meni se ne zdi slaba oseba.
Zgodovina sprememb…
Ti si tipičen slovenski volivecJaz sem tipičen volivec v toliko, da ne hodim na volitve (ker ne verjamem v posredniško demokracijo, kot jo imamo), ti pa si tipičen forumski podtikovalec, ker mi podtikaš stvari, ki jih nikoli nisem niti rekel, niti zapisal, niti mislil.
Kako so desni izkoristili svoja štiri leta, in to v obdobju največje konjukture zadnjega časa, smo pa tudi videli. Bilo je zelo sproščeno, na vseh področjih.
O.
Ti si tipičen slovenski volivecJaz sem tipičen volivec v toliko, da ne hodim na volitve (ker ne verjamem v posredniško demokracijo, kot jo imamo), ti pa si tipičen forumski podtikovalec, ker mi podtikaš stvari, ki jih nikoli nisem niti rekel, niti zapisal, niti mislil.
Kako so desni izkoristili svoja štiri leta, in to v obdobju največje konjukture zadnjega časa, smo pa tudi videli. Bilo je zelo sproščeno, na vseh področjih.
O.
tako kot je ta vlada zafurala zadeve na koncu, ne bi bil sposoben tega nihče. Saj ne poznajo niti pravil nastopanja, obnašanja.
Sicer pa upam da janša dobi 50+ resnično. Tako se mu nebi bilo potrebno igrati s karlom in podobni kozli, pač pa bi se določene reforme lahko brez problema speljale.
Aston_11 ::
Glede Okapija - jaz tudi ne. Tole, kar imamo sedaj, ni demokracija. Dokaz - Pahor, Kresalka, peski. Da je lahko ravno vsak idiot na oblasti, ali pa vsaka mona direktor, nesprejemljivo.
Glede Ramona - po moje bo folk poskrbel za 50+, ker te koalicije ne vodijo nikamor.
Glede Ramona - po moje bo folk poskrbel za 50+, ker te koalicije ne vodijo nikamor.
nebi o konkretnih imenih, številkah, res ne. Je bil pa grims zraven ko so ugotavljali in delali revizijo pri kar nekaj primerih. Meni se ne zdi slaba oseba.
Če imaš prav, kaj te tako skrbi?
Aston_11> Dokaz - Pahor, Kresalka, peski.
To je dokaz za kaj, natanko?
Aston_11> ali pa vsaka mona direktor, nesprejemljivo.
Če sem lahko še jaz (ki mislim, da bi morali bit kokain, heroin in LSD legalne droge) direktor, je ziher nekaj narobe.
To je dokaz za kaj, natanko?
Aston_11> ali pa vsaka mona direktor, nesprejemljivo.
Če sem lahko še jaz (ki mislim, da bi morali bit kokain, heroin in LSD legalne droge) direktor, je ziher nekaj narobe.
Če imaš prav, kaj te tako skrbi?
saj veš lahko začnejo rofkati po ip - jih glede na to da so dobili žensko ki je grozila preko foruma kresalovi uf uf, se ne piše tu več detajlov.. sicer so tako ali tako objavili določene nepravilnosti v medije, pa se vsem fučka. Javnost pa niti ne ve več komu lahko verjame. Te pa glava boli ko vidiš poslovanje določene občine.
Ne se sekirat preveč. Je zgleda preveč zapleteno.
sicer pa ni edini...jih je veliko v Sloveniji, zato pa imamo tako kot je
Zgodovina sprememb…
Ramon dekers> sicer pa ni edini...jih je veliko v Sloveniji, zato pa imamo tako kot je
Če je tisto z bulmastifi kakršnakoli afera ki na kakršenkoli način vpliva na kogarkoli v tej državi, potem očitno na nobenem področju nimamo kakšnih hudih težav.
Če je tisto z bulmastifi kakršnakoli afera ki na kakršenkoli način vpliva na kogarkoli v tej državi, potem očitno na nobenem področju nimamo kakšnih hudih težav.
Buggy ::
ramon: tvoj nacin komuniciranja in predstavljanja argumentov je isti kot pri tvoji ljubi stranki...ga ni!
Kolk enega bulsita nabijas da to res ni, ko te clovek poprosi k argumentaciji pa z nekimi izgovori, ki niso za nikamor.
Lepo raste tale mladina desna...izpred parlamenta s kocko v roki na forum s e-ticem opletat
Kolk enega bulsita nabijas da to res ni, ko te clovek poprosi k argumentaciji pa z nekimi izgovori, ki niso za nikamor.
Lepo raste tale mladina desna...izpred parlamenta s kocko v roki na forum s e-ticem opletat
ramon: tvoj nacin komuniciranja in predstavljanja argumentov je isti kot pri tvoji ljubi stranki...ga ni!
boogy kaj bi rad da ti argumentiram ko pa tako ali tako veš da je minus v državi, sicer eni kradejo bolj drugi manj. Ja mladina je šla in vrgla kocko v parlament, tebi podobni pa ste izvolili to kar imamo, tako da lahko zapreš svojo .... za naslednja 4 leta.
djordjevic ::
Tehnično največ leto in pol. Nič bat, bo prišel pol tvoj odrešenik. In spet se bosta cedila med in mleko. Hip hip hooray!
No grave is deep enough to keep us in chains.
Ramon dekers je izjavil:
saj veš lahko začnejo rofkati po ip - jih glede na to da so dobili žensko ki je grozila preko foruma kresalovi uf uf, se ne piše tu več detajlov.. sicer so tako ali tako objavili določene nepravilnosti v medije, pa se vsem fučka. Javnost pa niti ne ve več komu lahko verjame. Te pa glava boli ko vidiš poslovanje določene občine.
Da je že blo v medijih? Lahko vsaj poveš kje in kod?
(Takole ugibam, GOŠO-1(2), mrbit?)
kmetek ::
Tako vladam največ odgovarja, 50-50% po forumih, 50-50% v real life. Enotnost naroda, a je to?
luli ::
Neka živčnost vlada med levaki. Jaz bi še jim dal to leto dni. Po moje si zaslužijo, da se jim pokažejo ti semaforji.
Mr.B ::
Jaz bi dal narodu še ene mandat trojčka. To je najboljša treznitev naroda, toliko da malo pokucajo tujci izven meja, ter povprašajo po zdravju gopodo in ne pastirje.....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Mr.B> Jaz bi dal narodu še ene mandat trojčka.
To bi bilo kar OK, ja. Ker zdaj imamo koalicijo trojčka in Karla, kar se očitno obnese precej slabo.
Pa s temi referendumi je tut križ - če bi se zahtevalo kvalitetnejši zakon o malem delu (ali kakorkoli že spremembo podobne zakonodaje imenujemo) bi to bilo še nekako smiselno - zdaj pa vsaj eno leto parlament ne more več sprejemati s tem povezane zakonodaje, kar je seveda totalen absurd.
Če bo pokojninska reforma šla po tej poti, bo to očitno delo nekoga drugega kot "trojčka".
To bi bilo kar OK, ja. Ker zdaj imamo koalicijo trojčka in Karla, kar se očitno obnese precej slabo.
Pa s temi referendumi je tut križ - če bi se zahtevalo kvalitetnejši zakon o malem delu (ali kakorkoli že spremembo podobne zakonodaje imenujemo) bi to bilo še nekako smiselno - zdaj pa vsaj eno leto parlament ne more več sprejemati s tem povezane zakonodaje, kar je seveda totalen absurd.
Če bo pokojninska reforma šla po tej poti, bo to očitno delo nekoga drugega kot "trojčka".
yjpe sds je objavila oz ugotovila nepravilnosti ter dovolila objavo delu. Svetniki so razlicnih strank...ah se mi ne da vec. Mr.b sedaj vidis kako posluje obcina, kje je sele drzava!
zdaj pa vsaj eno leto parlament ne more več sprejemati s tem povezane zakonodaje, kar je seveda totalen absurd.To afaik ni res. Ne sme se v obravnavo dati istega zakona, lahko pa se da spremenjenega. In nikjer ne piše, kako zelo mora biti spremenjen. Dovolj je en popravljen člen in gre lahko zakon znova v obravnavo (in seveda znova tvega referendum).
O.
Mr.B> Jaz bi dal narodu še ene mandat trojčka.
Z ljudsko voljo ima ta vlada veliko problemov ja. Najbolje, da se za naslednji mandat ukinejo volitve in skupek "mislecev" ti, Matthai, Palček in Stanovnik ustoličite naslednjo vlado!
Jaz sem za. Kje podpišem?
Okapi> To afaik ni res. Ne sme se v obravnavo dati istega zakona, lahko pa se da spremenjenega. In nikjer ne piše, kako zelo mora biti spremenjen. Dovolj je en popravljen člen in gre lahko zakon znova v obravnavo (in seveda znova tvega referendum).
Aha, no, potem pa ni take panike. Kolkrat na dan pa mamo lahko referendum?
Okapi> To afaik ni res. Ne sme se v obravnavo dati istega zakona, lahko pa se da spremenjenega. In nikjer ne piše, kako zelo mora biti spremenjen. Dovolj je en popravljen člen in gre lahko zakon znova v obravnavo (in seveda znova tvega referendum).
Aha, no, potem pa ni take panike. Kolkrat na dan pa mamo lahko referendum?
jype ce ti nisi kak kvazi borec ki vlece borcevski penzjon potem nevem kaj je narobe s teboj!
edit:sicer pa najbolje da vlada zamenja narod. Ko zmanjka denarja je kriv delavec, kdo pa.
edit:sicer pa najbolje da vlada zamenja narod. Ko zmanjka denarja je kriv delavec, kdo pa.
Zgodovina sprememb…
Ramon dekers> jype ce ti nisi kak kvazi borec ki vlece borcevski penzjon potem nevem kaj je narobe s teboj!
To sem, ja.
Ne razumem pa popolnoma, kako to vpliva na karkoli.
To sem, ja.
Ne razumem pa popolnoma, kako to vpliva na karkoli.
bluefish ::
JA, zdej manjka še samo da so vsi glih. Da volitev sploh ne rabimo. Ali da se bodo zdej le na foteljih zamenjali. Če to ne bo dovolj, se doda še malo o švercanju orožja in posluša če ovčke že prijazno meketajo.....Tega ne trdim.
Vsak poskuša narediti nekaj po svoje in na svoj način, vendar se je doslej še skorajda vedno izkazalo, da je končni rezultat praktično enak - polnjenje lastnih riti na račun običnega folka. Vmes zamešajo še nekaj zgodovinskih floskul, da so privržene owce vesele, izbrskajo ali ustvarijo aferice, da zadovoljijo kvazi medije, se malce pozabavajo v parlamentu z vrtanjem po nosovih in igranjem iger ter mlatenjem s cajtengi, potem pa za konec tik pred volitvami navržejo še kak populizem, da ima raje občutek napredka. Nov mandat, jovo na novo - v vlogi vlade ali opozicije.
Neka živčnost vlada med levaki. Jaz bi še jim dal to leto dni. Po moje si zaslužijo, da se jim pokažejo ti semaforji.Važno, da bo potem svetil svetilnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Pšenični ::
"Če je tisto z bulmastifi kakršnakoli afera ki na kakršenkoli način vpliva na kogarkoli v tej državi, potem očitno na nobenem področju nimamo kakšnih hudih težav."
Gre se za to, da je država zatajila pri zagotavljanju osnovnega pravnega principa.
Da država deluje do vseh enako. Tud do tistih, ki imajo prijatelje na visokih položajih. Ne pa da se dogaja kar se dogaja.
"Tega ne trdim.
Vsak poskuša narediti nekaj po svoje in na svoj način, vendar se je doslej še skorajda vedno izkazalo, da je končni rezultat praktično enak - polnjenje lastnih riti na račun običnega folka. Vmes zamešajo še nekaj zgodovinskih floskul, da so privržene owce vesele, izbrskajo ali ustvarijo aferice, da zadovoljijo kvazi medije, se malce pozabavajo v parlamentu z vrtanjem po nosovih in igranjem iger ter mlatenjem s cajtengi, potem pa za konec tik pred volitvami navržejo še kak populizem, da ima raje občutek napredka. Nov mandat, jovo na novo - v vlogi vlade ali opozicije."
Zdej časa za partizanske himne ali tiste "študent na rajžo gre", ki so jo radi momljali domobranci ni več. Torej bojo veljali tudi v primeru desne vlade rezultati, če jih ne bo - sledi brca v tazadnjo. Tko kot jo bojo zdej dobili ta levi, ki svoje katastrofalne rezultate na gospodarskem področju zaenkrat še skrivajo za partizanščino ali švercanjem orožja. Po volitvah se bojo menda skrivalnice nehale. ko jih ne bo več v parlamentu.
Na vsak način bojo poskušali odložiti neizogibno - to je miren sestop z oblasti, brez revolucije. Seveda v ta kontekst sodijo prikrite grožnje, kot je sledeča....
http://www.zurnal24.si/slovenija/za-pol...
NE vem, zakaj potemtakem ne ukrepajo proti zrežiranim anketam, ki so njim v prid. Sploh ko se pojavljajo zadnje dni ankete v katerih si menda močno želimo še naprej tako polomjo kot je sedaj.
Sicer bi citiral gospo M. Kos iz omenjenega članka. Popolnoma se strinjam z njo. lE da jaz mislim leve ona pa desne. Kdo ma prav bova videla 5 ali 6 junija ob 19 uri.
"Kos Marko: Goljufija ima omejen rok
"Največja odgovornost je na oglaševalcu samem. Četudi enkrat z goljufijo prepriča, je vprašanje, ali bo prepričal tudi naslednjič.""
Gre se za to, da je država zatajila pri zagotavljanju osnovnega pravnega principa.
Da država deluje do vseh enako. Tud do tistih, ki imajo prijatelje na visokih položajih. Ne pa da se dogaja kar se dogaja.
"Tega ne trdim.
Vsak poskuša narediti nekaj po svoje in na svoj način, vendar se je doslej še skorajda vedno izkazalo, da je končni rezultat praktično enak - polnjenje lastnih riti na račun običnega folka. Vmes zamešajo še nekaj zgodovinskih floskul, da so privržene owce vesele, izbrskajo ali ustvarijo aferice, da zadovoljijo kvazi medije, se malce pozabavajo v parlamentu z vrtanjem po nosovih in igranjem iger ter mlatenjem s cajtengi, potem pa za konec tik pred volitvami navržejo še kak populizem, da ima raje občutek napredka. Nov mandat, jovo na novo - v vlogi vlade ali opozicije."
Zdej časa za partizanske himne ali tiste "študent na rajžo gre", ki so jo radi momljali domobranci ni več. Torej bojo veljali tudi v primeru desne vlade rezultati, če jih ne bo - sledi brca v tazadnjo. Tko kot jo bojo zdej dobili ta levi, ki svoje katastrofalne rezultate na gospodarskem področju zaenkrat še skrivajo za partizanščino ali švercanjem orožja. Po volitvah se bojo menda skrivalnice nehale. ko jih ne bo več v parlamentu.
Na vsak način bojo poskušali odložiti neizogibno - to je miren sestop z oblasti, brez revolucije. Seveda v ta kontekst sodijo prikrite grožnje, kot je sledeča....
NE vem, zakaj potemtakem ne ukrepajo proti zrežiranim anketam, ki so njim v prid. Sploh ko se pojavljajo zadnje dni ankete v katerih si menda močno želimo še naprej tako polomjo kot je sedaj.
Sicer bi citiral gospo M. Kos iz omenjenega članka. Popolnoma se strinjam z njo. lE da jaz mislim leve ona pa desne. Kdo ma prav bova videla 5 ali 6 junija ob 19 uri.
"Največja odgovornost je na oglaševalcu samem. Četudi enkrat z goljufijo prepriča, je vprašanje, ali bo prepričal tudi naslednjič.""
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
telbanc> Gre se za to, da je država zatajila pri zagotavljanju osnovnega pravnega principa.
Ja, seveda. Ampak to se dogaja dnevno in ne vidim, zakaj bi bulmastifi bili afera, to da npr. Jelinčič in Kacin še vedno posedujeta vozniški izpit, pa ni.
Ja, seveda. Ampak to se dogaja dnevno in ne vidim, zakaj bi bulmastifi bili afera, to da npr. Jelinčič in Kacin še vedno posedujeta vozniški izpit, pa ni.
telbanc - povej mi eno državo na svetu, kjer nekateri niso bolj enaki.
Eni si pač ne želimo še večje.
Eni si pač ne želimo še večje.
Delo krepa človeka
"Če je tisto z bulmastifi kakršnakoli afera ki na kakršenkoli način vpliva na kogarkoli v tej državi, potem očitno na nobenem področju nimamo kakšnih hudih težav."
"Tega ne trdim.
Končno!
So rekli, če volim Potrča, da bodo delnice rastle. Pol pa je imela laž kratke noge!
luli> So rekli, če volim Potrča, da bodo delnice rastle. Pol pa je imela laž kratke noge!
In če bi Kučan reku, da voli Grimsa, da bodo delnice rastle?
Če kdorkoli posluša kogarkoli, ki pravi, da bodo delnice rastle, si itak zasluži, da mu ves denar kar čimprej poberejo.
Če kdorkoli posluša kogarkoli, ki pravi, da bodo delnice rastle, si itak zasluži, da mu ves denar kar čimprej poberejo.
"Ja, seveda. Ampak to se dogaja dnevno in ne vidim, zakaj bi bulmastifi bili afera, to da npr. Jelinčič in Kacin še vedno posedujeta vozniški izpit, pa ni."
Problem so vsu trije primeri in dokazujejo, da pravna država drsa le majhne ljudi. To zna biti dolgoročno velik problem, če se ne bo uredilo.
"telbanc - povej mi eno državo na svetu, kjer nekateri niso bolj enaki."
Sej se to povsod dogaja, ampak pri nas je zadeva že ušla iz enih še nekako sprejemljivih okvirjev.
"Končno!
So rekli, če volim Potrča, da bodo delnice rastle. Pol pa je imela laž kratke noge!"
No to je že primer, ki menda kaže na goljufijo. Edino vprašanje je, kaj potem če ne bi bilo krize? In če bi delnice res rastle. Potem bi Potrč namreč govoril čisto resnico. To je pač treba priznati. Vendar bi potem njegova izjava že imela nekakšen pridih korupcije, saj so ga volilci volili zaradi materijalnih koristi.....
Priznati je potrebno še, da so razne šlogarske napovedi o delniškem trgu, sicer vredne manj kot nič. Sploh če jih izreče človek s "kvalifikacijami" kot je Potrč.
Mene je ta njegova izjava takrat spravila "v besen smeh".......ki je trajal kar nekaj časa. Je pa možno da ga je volil zato, kakšen naivnež, ki je v dobi konjukture, malo pred krizo vzel posojilo zato, da je kupil delnice. Ti so sedaj največji reveži.....
Problem so vsu trije primeri in dokazujejo, da pravna država drsa le majhne ljudi. To zna biti dolgoročno velik problem, če se ne bo uredilo.
"telbanc - povej mi eno državo na svetu, kjer nekateri niso bolj enaki."
Sej se to povsod dogaja, ampak pri nas je zadeva že ušla iz enih še nekako sprejemljivih okvirjev.
"Končno!
So rekli, če volim Potrča, da bodo delnice rastle. Pol pa je imela laž kratke noge!"
No to je že primer, ki menda kaže na goljufijo. Edino vprašanje je, kaj potem če ne bi bilo krize? In če bi delnice res rastle. Potem bi Potrč namreč govoril čisto resnico. To je pač treba priznati. Vendar bi potem njegova izjava že imela nekakšen pridih korupcije, saj so ga volilci volili zaradi materijalnih koristi.....
Priznati je potrebno še, da so razne šlogarske napovedi o delniškem trgu, sicer vredne manj kot nič. Sploh če jih izreče človek s "kvalifikacijami" kot je Potrč.
Mene je ta njegova izjava takrat spravila "v besen smeh".......ki je trajal kar nekaj časa. Je pa možno da ga je volil zato, kakšen naivnež, ki je v dobi konjukture, malo pred krizo vzel posojilo zato, da je kupil delnice. Ti so sedaj največji reveži.....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
luli> So rekli, če volim Potrča, da bodo delnice rastle. Pol pa je imela laž kratke noge!
Saj! Ravno tako, kot zdajle govori Pahor. Naj on reformira svoje delničarje, ki so mu takrat nasedli.
Reforme, ki zopet pomeni štrikanje pa jaz ne mislim podpreti.
Izrekel jih je človek brez kvalifikacij - kratkonogi!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luli ()
"Saj! Ravno tako, kot zdajle govori Pahor. Naj on reformira svoje delničarje, ki so mu takrat nasedli."
ČE smo že pri tem zornem kotu.
Mislim, da jaz pri Pahorju ne bi bil "delničar".
ČE smo že pri tem zornem kotu.
Mislim, da jaz pri Pahorju ne bi bil "delničar".
telbanc - Aja to se dogaja povsod, sam pri nas je izven tolerance, če jebejo JJ je to neenakost, če jebejo Bavčarja, Zidarja, Srečkota, pri miru pa pustijo naše, je pa v redu.
Jaz sem za tako pravno državo, da bo toleranca do lopovščine 0 in bo vsak, ki krši zakon, obravnavan enako, ne glede čigav je. Tega pa v tej naši-vaši državi ne bom doživel, pa tudi če volim JJ. Morda pa bomo lahko vsi kradli in ga srali, če zmaga plemeniti.
Glas zanj.
Jaz sem za tako pravno državo, da bo toleranca do lopovščine 0 in bo vsak, ki krši zakon, obravnavan enako, ne glede čigav je. Tega pa v tej naši-vaši državi ne bom doživel, pa tudi če volim JJ. Morda pa bomo lahko vsi kradli in ga srali, če zmaga plemeniti.
Glas zanj.
Delo krepa človeka
Ramon dekers je izjavil:
na beri:
http://www.komenda.sds.si/news/33817
Mutna posla, zares. Najprej sprašat tole direktorico mag. Karmen Škufca, prej članico Janševega Odbora za reforme in zaposleno na ministrstvu za finance; pri proračunu, kjer je spoznala ljudi s katerimi je potem ufurala PC Komenda. Potem pa še une od Candorja: Gorana Bizjaka, Branka Plešinca in Barbaro Podjed. Za prva vemo, da sta ljubljenčka LDS (gugl'n'shit), ta druga pa zelo v oči bode. Namreč, lansko leto je Nekdo™ z enakim imenom kandidiral na Kamniških lokalnih volitvah pod listo Marjana Smoleta - Levčka, ki ga je, čeprav je neodvisni kandidat, podprla, olej!, LDS. Kako neodvisen je zares, kaže slika, kako žura na LDSovi prednovoletnem srečanju leta 2007. Še bolj v nebo vpije dejstvo, da je Candor v začetku tega leta spremenil sedež podjetja na USNJARSKA CESTA 8, Kamnik, jadajada, prejšnje je bilo na Dunajski 22. Hec je v tem, da ima na istem naslovu sedež tudi Smoletovo podjetje LSM. d.o.o. Poleg tega ima na istem naslovu sedež še drugo Plešincovo podjetje - Hades Trgovina d.o.o. katerega zastopnik je zopet spet še ena Barbara Podjed.
Skrbi me pa to, da je LSMov kontakt petra.majdic@lsm.si in ker si ureja (je urejala) hišo v Kamniku...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SDS ponareja dokumente (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Problemi človeštva | 107860 (92045) | imagodei |
» | Matej Lahovnik izstopil iz Zaresa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26481 (22292) | noraguta |
» | Pahorizmi (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14627 (12970) | Brane2 |