Forum » Programska oprema » Problem pri zapisovanju DVD-jev,CD-jev..!!
Problem pri zapisovanju DVD-jev,CD-jev..!!
r3spect ::
Lp,
Imam nov računalnik in uporabljam pekač SATA2 Pioneer DVR-216DBK. Računalnik imam približno 14 dni. Do včeraj sem zapekel 1 film na DVD (vse je delalo normalno). Nato pa se mi včeraj, ko sem hotel zapeči film na DVD, ustavi pri 3% in javi napako. Porabil sem že najmanj 5 dvdjev in pri vseh javi enako. Probal sem zapeči tudi na CD in tudi tam je javlo napako. Uporabljam sem NERO 8 in MAXELL DVD-R 16x DVD-je. Spodaj si poglejte slike pred peko in po peki:
PRED PEKO:
PO PEKI:
Imam nov računalnik in uporabljam pekač SATA2 Pioneer DVR-216DBK. Računalnik imam približno 14 dni. Do včeraj sem zapekel 1 film na DVD (vse je delalo normalno). Nato pa se mi včeraj, ko sem hotel zapeči film na DVD, ustavi pri 3% in javi napako. Porabil sem že najmanj 5 dvdjev in pri vseh javi enako. Probal sem zapeči tudi na CD in tudi tam je javlo napako. Uporabljam sem NERO 8 in MAXELL DVD-R 16x DVD-je. Spodaj si poglejte slike pred peko in po peki:
PRED PEKO:
PO PEKI:
- spremenilo: r3spect ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim nasvet za popoln steak (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22263 (14279) | |
» | Domači kruh (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17378 (14820) | WallSreet |
» | Težava s pisanjem na DVD/CDOddelek: Pomoč in nasveti | 899 (814) | nnm123 |
» | geforce 8800gts problemOddelek: Zvok in slika | 2274 (1974) | Riff |
» | Kvaliteten S-ATA pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4376 (3851) | k4vz0024 |