Forum » Programska oprema » Problem s prostorom (zaznavanje)
Problem s prostorom (zaznavanje)
Rokic ::
Pozdravljeni!
Ni mi jasno kako bi lahko dal naslov, pa je kakršen je.
Torej, kolegica je na računalniku domnevno izbrisala slike, ki jih je za cca. 5GB, vendar jih z ostalimi orodji za "obnavljanje" izbrisanih dokumentov ne morem pridobit nazaj. Zanimivo je to, da določene podatke dobim izpred pol leta, slik, ki naj bi domnevno bile izbrisane slab mesec nazaj, pa jih ni. Med tem časom, se je izredno malo zapisovalo in prepisovalo na disk.
Problem je, ker je disk nazivno velik 40GB, v windowsih je velik 37GB (to mi je logično), vendar... ko pogledam C disk je zasedenega 36GB. Če pa označim vse kar je na C disku, mi pa prikaže 30GB.
Zanima me kje je teh 5GB podatkov? A so mogoče to ravno te slike, ki jih ni nikjer na disku?
Disk mi ga pod administration tools al kar so že pravilno zazna.
Hvala
Ni mi jasno kako bi lahko dal naslov, pa je kakršen je.
Torej, kolegica je na računalniku domnevno izbrisala slike, ki jih je za cca. 5GB, vendar jih z ostalimi orodji za "obnavljanje" izbrisanih dokumentov ne morem pridobit nazaj. Zanimivo je to, da določene podatke dobim izpred pol leta, slik, ki naj bi domnevno bile izbrisane slab mesec nazaj, pa jih ni. Med tem časom, se je izredno malo zapisovalo in prepisovalo na disk.
Problem je, ker je disk nazivno velik 40GB, v windowsih je velik 37GB (to mi je logično), vendar... ko pogledam C disk je zasedenega 36GB. Če pa označim vse kar je na C disku, mi pa prikaže 30GB.
Zanima me kje je teh 5GB podatkov? A so mogoče to ravno te slike, ki jih ni nikjer na disku?
Disk mi ga pod administration tools al kar so že pravilno zazna.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje C diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4485 (3610) | r3dkv1c4 |
» | HP RecoveryOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1067) | 012 |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6970 (6427) | T_F_7 |
» | Čudo prečudnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (992) | Neznalec |
» | Kam gre 1gb diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2073 (1634) | alum |