» »

linksys wrt54gl

linksys wrt54gl

liko88 ::

kupil sem router linksys wrt54gl. Na spletni strani www.hotspotsystem.com sem ga registriral in računalnik mi ga lepo zazna. Samo zdej če pa hočem na internet mi avtomatsko vrže na to stran hotspotsystem in od mene zahteva plačilo da lahko pol normalno uporabljam internet. Se da to zrihtat tudi tako da mi ne bi blo treba ničesar plačevat?

LuGi ::

Ne vidim pointa zakaj si sploh dal to gor? Nalozi tomato,..

tomato je free?

misek ::

Je free ja. Pa imaš dd-wrt, pa še kaj se najde.

dj nej mi ne link nalima

sj jst mam zdj dd-wrt

samo mi meče na to stran, ker na tej strani sem moral pa izbrati lokacijo routerja

hotspotsystem.com

Kaj si sploh naredil do sedaj? Očitno nisi ravno "v tem". A si naložil kakšno posebno različico dd-wrt ali splošno?

sedaj imam tale firmware: DD-WRT v24-sp1
Router Name: router.HotSpotsystem.com

do sedaj sem pa naredil vse kar je v navodilih. Registriral sem se na hotspotsystem.com, naredil lokacijo, izbral firmware, uglavnem vse kar je v navodilih. Samo ko se hočem povezati na net mi avtomatsko poveže na to stran in zahteva plačilo.

please help!

ravnal sem se pa po telih navodilih:

zee ::

ma kaj si se to registriral, ljuba duša?

naložiš nov firmware, izvedeš popoln reset vseh nastavitev, nastaviš nastavitve za dostop do interneta in to je to. brez nekih registracij.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

tako router sem rasetiral dol sem potegnil Tomato_1_23.zip, ga unzipal. Kaj nej pa zdej v nadaljevanju nardim. Prosim nej mi en pove ves postopek ker jst nimam pojma o tem.

zee ::

zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

imallears ::

the guy needs a manual for the manual

liko88, zakaj kompliciraš stvari? Če že imaš nameščen dd-wrt samo resetiraj nastavitve in nato vpiši na novo potrebne podatke (up. ime in geslo za PPPoE, ...). Ta hotspot pa ignoriraj.
Zakaj si sploh zamenjal originalen firmware? Očitno je, da ne veš točno kaj bi sploh rad. V tem primeru je originalen firmware čisto dober zate. Pa brez zamere.

TOP ::

misek ali imaš takšen ruter,ker če bi ga mel bi vedu.Jaz sem mel tud originalnega FW pa ni delalo dobro,vsake toliko časa je ruter prekinu povezavo in ponovno jo uzpostavil,včasih sem moral ga tud resetirat.KO sem po nasvetu tukaj naložu nov FW dela že pol leta BP in niti enkrat se še ni resetiral.

r5r ::

Meni je tudi tovarniško dobro deloval. 8-)
And it makes me wonder.

TOP, ja imam ta router. In ne, sploh nisem uporabljal originalen firmware, tako da ne morem soditi njegovega delovanja. Ampak za nekoga, ki ne ve točno, kako se uporablja alternativen firmware, mu je po mojem originalen dovolj. Očitno pa se motim. Ampak pred nadgradnjo je vseeno potrebno prebrati kakšno navodilo. liko88 je v tem primeru ta korak preskočil, zato tudi opisani problemi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linksys WRT160NL (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7222337 (9305) betko007
»

dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )

18721469 (5162) mtosev
»

Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )

11019865 (18437) novuporabnik
»

linksys wrt54g problemi z izpadi

335243 (4188) Spajky
»

Kateri brezžični router kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
407967 (5838) OmegaBlue

Več podobnih tem