Forum » Programiranje » Excel pomoč
Excel pomoč
bigbug ::
Pozdravljeni,
Zanima me ali je možno sledeče:
Imam list 1 in na jnem stolpec A - datum in B - vrednost stolpec B je lahko prazen oz zapolnjen z vrednostjo.
Zanima me ali je možno, da bi na listu 2 imel stolpec A - datum, stolpec B - prazne ter stolpec C - polne se pravi, da bi mi glede na datum iz lista 1 v listu 2 štel v stolpcu B prazne vrednosti in v stolpcu C polne vrednosti, samo štel ne sešteval:)?
Vcasih imam pod določenim datumom veliko praznih in polnih vrednosti in, da mi nebi bilo potrebno šteti bi to rad rešil, z Excelom.
Hvala
LP
Zanima me ali je možno sledeče:
Imam list 1 in na jnem stolpec A - datum in B - vrednost stolpec B je lahko prazen oz zapolnjen z vrednostjo.
Zanima me ali je možno, da bi na listu 2 imel stolpec A - datum, stolpec B - prazne ter stolpec C - polne se pravi, da bi mi glede na datum iz lista 1 v listu 2 štel v stolpcu B prazne vrednosti in v stolpcu C polne vrednosti, samo štel ne sešteval:)?
Vcasih imam pod določenim datumom veliko praznih in polnih vrednosti in, da mi nebi bilo potrebno šteti bi to rad rešil, z Excelom.
Hvala
LP
sajmon ::
Ne vem, če je treba sploh prenašat podatke na nov list. mogoče si lahko pomagaš s formulo Counta() (šteje neprazne celice) in pa countblank() (šteje prazne celice).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel Težava - fukncijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2491 (2184) | smetko |
» | Excel-pomoč s časi in datumiOddelek: Programiranje | 3262 (2924) | prtenjam |
» | Excel - decimalna vejicaOddelek: Programska oprema | 3931 (3695) | tempoFlow |
» | Excel, SiMobil račun - Zamenjava stevilk z imeni ?Oddelek: Programska oprema | 2096 (1985) | ales85 |
» | excel problemOddelek: Programska oprema | 2111 (1950) | ||_^_|| |