Forum » Kaj kupiti » Katero digitalno kamero kupit?
Katero digitalno kamero kupit?
jRk0 ::
Well, foter bo mel rojstni dan kmalu, pa bi naj kupli neko digitalno kamero, pa ne vem tocno kaj mormo vse pazit pa kira je dobra pa to. Za enih 200k sit pomoje. Pa da ma kaki firewire al pa usb, da lahko tudi slike naprimer prenasam na comp.
You fuck up once, you loose two teeth.
- premaknil: Gandalfar ()
Reso ::
Tnx za odgovor, ampak to je stran samo za fotoaparate ce se ne motim, ne? Jaz sem imel v misli digitalno kamero za snemanje gibljivih slik na kaseto pa to...
Monster ::
em pogley si olympusa c700 al kk je ultra zoom.... okol 150 je pa adapter pa vecji card pa maš.. ma pa 10x opticni, 24x digitalni zoom pa 2.1Mpixla... dela super slike pa so v 1600*1200 resoluciji pa filme lahka snemas zvok ipd.. preber :)
Ka zaboga...
waters ::
Pazi kaj kupuješ to naj ti bo osnovno vodilo.
Namreč prodajalci nimajo pojma - glavnina- osebna izkušnja.
Kupi mini DV za več denarja ozziroma Digital 8. Mora imeti DV in in out. Memory card ni potreben, saj lepe slike lahko delaš tudi s programi na računalniku - boljša kvaliteta. Zavedaj se, da boš na compu rabil firewire kartico. ..
Jaz sem dobro leto nazaj kupil Sony. Sem zelo zadovoljen.
LP
Namreč prodajalci nimajo pojma - glavnina- osebna izkušnja.
Kupi mini DV za več denarja ozziroma Digital 8. Mora imeti DV in in out. Memory card ni potreben, saj lepe slike lahko delaš tudi s programi na računalniku - boljša kvaliteta. Zavedaj se, da boš na compu rabil firewire kartico. ..
Jaz sem dobro leto nazaj kupil Sony. Sem zelo zadovoljen.
LP
Raptor ::
Monster: Olympus C700 je fotoaparat in ne kamera, res pa je da omogoca tudi 16 sekundne video posnetke.
tnx waters. Danes grem verjetno v avstrijo kupit. Mislim, da kak model od sonyja z digital8, ker ma moj sosolec tako kamero in ma doma tudi radeona aiw, pa mu lahko moje kasete pa to potem dam naprimer. Pa verjetno sebom kako firewire kartico kupo.
Reality ::
http://users.volja.net/reality/
poglej si tole zajem slike čez mega pixlov, + fotoaparat , 1x CCD
za tak dnar boljš nauš mogu dobit!!!
poglej si tole zajem slike čez mega pixlov, + fotoaparat , 1x CCD
za tak dnar boljš nauš mogu dobit!!!
volk_57 ::
rajs vzem mini DV k pa digital 8. Pa naj ma spominsko kartico k je zadeva raes dobra. slike so velik lepse pa se locn je vse skup
Love is all you need!
Reality ::
Povej zajem slike, kok čipovna kamera je, nima CCD-ja
ja to je važn ne kakšne digitalne efekta ma kamera, k jih itak pol na računalniku dodajaš al pa editiraš!!
kok pixlov, ne mi z digitalnimi sound zoomi,... k jih ma tud ta kamera in optika je od olympusa..
preber si monitor najnovejši ti bo kuj jasn kva je pr kameri treba gledat
maš tud fršterkeje nad, jensen
ali pa sonija z miljon funkcij, pa test poglej pa bo vse jasn
ja to je važn ne kakšne digitalne efekta ma kamera, k jih itak pol na računalniku dodajaš al pa editiraš!!
kok pixlov, ne mi z digitalnimi sound zoomi,... k jih ma tud ta kamera in optika je od olympusa..
preber si monitor najnovejši ti bo kuj jasn kva je pr kameri treba gledat
maš tud fršterkeje nad, jensen
ali pa sonija z miljon funkcij, pa test poglej pa bo vse jasn
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz mini kasete v kameri,na računalnik kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3754 (3601) | sloxl8 |
» | digitalna kameraOddelek: Kaj kupiti | 2352 (1911) | roscha |
» | Sony mini dv kamera in FIREWIREOddelek: Zvok in slika | 1707 (1508) | Caligula |
» | Mini DV – Hi8 kameraOddelek: Kaj kupiti | 2357 (2203) | krneki |
» | Kateri digitalni fotoaparat se splačaOddelek: Kaj kupiti | 2715 (2050) | Brane2 |