Forum » Kaj kupiti » tuner XP
tuner XP
LapD ::
Jst mam Aver TV Studio pa mi dela brez problemom.
Lohk gledaš, snemaš TV, poslušaš radio, maš teletext, skratka vse kar rabš
Lohk gledaš, snemaš TV, poslušaš radio, maš teletext, skratka vse kar rabš
krucymucy ::
Zakaj pa ne bi delal v XP-jih ...
fly video 98 ... aver media ... ta dva delata sigurno, pa winfast TV - ma po moje vsi sam progi je treba met tprav pa driverje ... poglej za dscaler-jem ali borgTV-jem
fly video 98 ... aver media ... ta dva delata sigurno, pa winfast TV - ma po moje vsi sam progi je treba met tprav pa driverje ... poglej za dscaler-jem ali borgTV-jem
bobby ::
No še moj komentarček:
Jst osebno mam zoltrixa. zadeva valda NI popolna glede na to da stane samo 14 čukov, ma dalinca ki je z original priloženim softwerom popolnoma neuporaben (govorim za primer Xp in 2k) pa tud sam software je zanič, dela pa odlično z borgtv-jem in njegovimi drajverji. jst mam C700@1050 pa lahko z btv-jem snemam direkt v Divx format pri resoluciji mičken manjši kakor 640x480, katerkol bitrate.
tok za info.
Jst osebno mam zoltrixa. zadeva valda NI popolna glede na to da stane samo 14 čukov, ma dalinca ki je z original priloženim softwerom popolnoma neuporaben (govorim za primer Xp in 2k) pa tud sam software je zanič, dela pa odlično z borgtv-jem in njegovimi drajverji. jst mam C700@1050 pa lahko z btv-jem snemam direkt v Divx format pri resoluciji mičken manjši kakor 640x480, katerkol bitrate.
tok za info.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV Kartica / TunerOddelek: Kaj kupiti | 1990 (1584) | dizel |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2647 (1875) | Predator |
» | AverMedia TVCapture98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1077) | bastadu |
» | Tv karticaOddelek: Kaj kupiti | 2416 (1943) | miha |
» | teletextOddelek: Zvok in slika | 1912 (1752) | matevzm |