Forum » Igre » Volan TWIN TURBO Deluxe
Volan TWIN TURBO Deluxe
x4en0n ::
Zdravo!
Jaz sem pred kratkim iz omare potegnil moj volan ... in ker bi ga lahk priklopo na PS2 sem probal in opazil da nimam napajalnika ... zdaj pa me zanima ce kdo ve kaksen napajalnik rabim, pa ce veste kje lahko kupim ... zanima me pa samo kaksnega ... mislim da bi tisti del ki gre v volan oz. na tisto kablovje ... zgleda kot da bi banana not pasala ... taka luknjica je pa spicek ven ....
Upam da mi boste lahko pomagali !
x4en0n
Jaz sem pred kratkim iz omare potegnil moj volan ... in ker bi ga lahk priklopo na PS2 sem probal in opazil da nimam napajalnika ... zdaj pa me zanima ce kdo ve kaksen napajalnik rabim, pa ce veste kje lahko kupim ... zanima me pa samo kaksnega ... mislim da bi tisti del ki gre v volan oz. na tisto kablovje ... zgleda kot da bi banana not pasala ... taka luknjica je pa spicek ven ....
Upam da mi boste lahko pomagali !
x4en0n
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varna vožnja Vransko (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 31441 (28706) | krneki0001 |
» | Test Drive Unlimited 2 - TDU2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 27299 (17725) | BorutK-73 |
» | servo motorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7259 (6531) | perooo25 |
» | Volan za xbox360Oddelek: Konzole | 5296 (4849) | Berserker |
» | Automatsko resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1190) | Kriko |